RoboJob brengt robots tot leven.

RoboJob is een jong en groeiend team dat de Maakindustrie toegang geeft tot laagdrempelige CNC-Automatisering.  Onze specialisten in Mechanica, Software, Elektronica en Service delen hun passie voor robots, techniek en innovatie.  Samen bouwen ze aan nieuwe, innovatieve producten die onze industrie sterker maken.  Om dat te verwezenlijken krijgen ze inspraak, vrijheid en vertrouwen in een gevarieerde job.  Zo werken onze mensen niet enkel aan de toekomst van onze industrie, maar ook aan hun eigen groeitraject.

Hou je van een uitdaging?  Wil je deel uitmaken van een tof team en werken voor een pionier?  Laat van je horen!

Op dit moment staan de onderstaande vacatures open:

Waarom solliciteren bij RoboJob?

3 redenen om je kans te wagen

RoboJob mocht vorig jaar haar tienjarig bestaan vieren, en heeft toch al een flinke weg afgelegd.  We hebben ondertussen meer dan 40 mensen in dienst, en breken elk jaar opnieuw onze records in omzet en het aantal installaties. 

Ons harde werk resulteert niet enkel in mooie bedrijfsresultaten, maar ook in prestigieuze Awards, waaronder de Fanuc Global Application Award, de Trends Gazellen of de Prijs Ondernemen 2018 van VOKA.

Solliciteer bij RoboJob, en maak mee deel uit van ons groeitraject!

Wanneer je bij RoboJob aan de slag gaat, kan jij je eigen verhaal schrijven.  Je krijgt kansen bij de vleet om nieuwe ervaringen op te doen, je skills & kennis verder te ontwikkelen en te groeien als professional en als mens. 

Bovendien mag je mee bouwen aan een ultramodern en innovatief product.  Je werkt mee aan hoogtechnologische automatiseringsconcepten en je neemt daarbij de rol van pionier op!

Grijp jij ook je kans?  Contacteer ons dan vandaag nog!

RoboJob is gevestigd in het Industriepark van Heist-op-den-Berg, centraal gelegen tussen Mechelen, Lier, Aarschot en Geel.  Je hoeft dus niet aan te schuiven in ellenlange files.  Onze kantoren zijn makkelijk bereikbaar met auto, fiets of trein.

Werk je liever in het buitenland?  Ook daar kunnen we je heel wat kansen bieden: onze Field Automation Experts verzorgen de installaties van onze automatiseringen in gans West-Europa en ook daarbuiten. 

Zoek jij een job dicht bij de deur, of eerder internationaal?  Voor beide uitdagingen kan je bij ons terecht!

Persoonlijk advies?