Tridelta Magnetsysteme GmbH

Tridelta Magnetsysteme GmbH

Het spreekt voor zich dat ook de snelle in- en omsteltijd erg belangrijk is, maar het was toch het compacte gegeven, gekoppeld aan de brede toepasbaarheid aan werkstukken wat ons overtuigd heeft.

Martin Korte, Zaakvoerder: “Tijdens een opendeurdag van Okuma konden we met eigen ogen vaststellen welke de troeven zijn van de Turn-Assist.  De keuze voor automatisering was veeleer uit rationele overwegingen: om competitief te zijn, en om de loonkosten te drukken, moeten we eenvoudigweg automatiseren.  Door het mondiale karakter van onze markt moeten we immers automatiseren om te overleven en om op een financieel verantwoorde wijze de concurrentie aan te gaan.  

Nadat we RoboJob gezien hadden bij Okuma, zijn we op zoek gegaan naar referenties in de markt, en ook zij bleken ons RoboJob aan te bevelen.  Ons oog is uiteindelijk gevallen op de Turn-Assist 180.  Het spreekt voor zich dat ook de snelle in- en omsteltijd erg belangrijk is, maar het was toch het compacte gegeven, gekoppeld aan de brede toepasbaarheid aan werkstukken wat ons overtuigd heeft.  De Turn-Assist 180 beantwoordt dan ook perfect aan onze behoeften, en we zijn er enorm tevreden mee.  Dat geldt trouwens ook voor onze operatoren, die er dagelijks mee werken.”

Meer informatie over Tridelta Magnetsysteme GmbH: https://tridelta-magnetsysteme.de/

Succesverhalen van onze klanten

 • SIRRIS
  Diepenbeek (België)
  SIRRIS

  "Door zich 100% in de plaats van de operator te plaatsen, is RoboJob er met de Turn-Assist in geslaagd om een antwoord te bieden aan een groot aantal verwachtingen van de operator van draaimachines."

 • HP Valves
  Oldenzaal (Nederland)
  HP Valves

  "Al enkele jaren terug zijn we beginnen nadenken over automatisatie binnen onze productie-afdeling."

Persoonlijk advies?