Smelt Drunen BV

Smelt Drunen BV

Al meer dan 25 jaar is Smelt Drunen BV een betrouwbare leverancier en partner op het gebied van metaalbewerking. Verdeeld over twee locaties zorgen 80 medewerkers met de hulp van een geavanceerd machinepark en veel specifieke knowhow voor de productie van hoogwaardige componenten tot en met complete samenstellingen.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid worden hoog in het vaandel gedragen, wat enorm ten goede komt aan de uitstekende reputatie van Smelt Drunen BV.  Net daardoor kan Smelt Drunen BV enkele vooraanstaande nationale en internationale bedrijven tot haar klanten rekenen.

In 2014 kocht Smelt Drunen BV de meest compacte automatisatie in de markt aan: de Turn-Assist 180, waarmee een Okuma LU-15 voortaan automatisch beladen en ontladen wordt.

Geertje Koekkoek, Kwaliteit & Inkoop: “Om competitief te kunnen blijven, en om mee te zijn met de meest moderne technieken in ons vak, startten we in 2014 met onze zoektocht naar automatisering. Zo leerden we RoboJob op de Techni-Show kennen.  We waren meteen onder de indruk van hun oplossingen, maar maakten uiteraard ook de vergelijking met andere aanbieders.  Uiteindelijk kozen we voor RoboJob, omdat zij ons het meeste aanspraken als bedrijf.  Ook omdat ze zélf vanuit de maakindustrie komen, en dus weten ze maar al te goed wat er in onze omgeving belangrijk is.  De installatie verliep erg vlot, en ook onze operatoren staan erg positief tegenover deze nieuwe evolutie binnen Smelt Drunen BV.  Ze moeten natuurlijk een leerproces door, en zo ontdekken we nog wekelijks nieuwe mogelijkheden.  En als er dan al eens een vraag of een probleem is, staat RoboJob ons steeds met woord en daad bij!”

Succesverhalen van onze klanten

 • Depoortere & Vlamalin
  Beveren (Leie) & Tielt (België)
  Depoortere & Vlamalin

  "Ik zag het Turn-Assistsysteem voor het eerst op een vakbeurs in Kortrijk. Het concept liet me nadien maar niet los en na een bezoek aan de fabriek in Heist-op-den-Berg waren wij overtuigd om voor Robojob te kiezen."

 • PEMA Technics & TORSON
  Wellen & Lummen (België)
  PEMA Technics & TORSON

  "Eindelijk een automatisatie-partner welke dezelfde taal spreekt als wij!"

Persoonlijk advies?