Robland – Landuyt NV

Robland – Landuyt NV

Landuyt NV, gevestigd in Brugge (België) brengt haar producten onder de naam ‘Robland’ op de markt.  Terwijl de bedrijfsactiviteiten zich oorspronkelijk focusten op de bouw van gecombineerde, kwalitatief goede, houtbewerkingsmachines voor de doe-het zelver, werd het gamma in de loop der tijd uitgebreid met paneelzagen, frezen en schaafmachines. Steeds werd de originele missie, van hoge kwalitatieve producten tegen een goede prijs, behouden.

Ondertussen beschikt Robland over een netwerk van internationale dealers en exporteert het bedrijf 85% van haar productie wereldwijd, naar meer dan 100 landen.

In 2014 werd bij Robland de eerste Mill-Assist Essential met wenteleenheid geïnstalleerd aan een Doosan DNM-650 met Fanuc-sturing, en Productieverantwoordelijke Marc Gevaert was zeer tevreden over de vlotte installatie en de performantie van deze kwalitatieve automatisatie.

Marc Gevaert, Productieverantwoordelijke: “Met RoboJob hebben we een nieuwe stap gezet in ons bedrijf.  Met automatisatie kijkt Robland vooruit naar de toekomst. Natuurlijk hebben we een studie gemaakt van het aanbod in de markt, waaruit bleek dat de kwaliteit van de RoboJob-automatisatie er als beste uitkwam.  De installatie verliep vlot, en kleine problemen werden meteen aangepakt en opgevolgd.  We zijn dan ook erg tevreden met deze belangrijke stap voor Robland.”

Succesverhalen van onze klanten

 • Paricla Fijnmechanische Techniek
  Stadskanaal, Nederland
  Paricla Fijnmechanische Techniek

  "Vroeger liepen we steeds de feiten achterna. Met RoboJob hebben we nu ons productieproces helemaal onder controle."

 • Fijn Mekaniek Nelissen
  Tongeren (België)
  Fijn Mekaniek Nelissen

  "Wij hebben nog geen seconde spijt gehad om Robojob te kiezen als automatisatie-partner voor ons machinepark."

Persoonlijk advies?