Nossin Fijnmechanische Industrie

Nossin Fijnmechanische Industrie

Nossin Fijnmechanische Industrie (Nossin FMI) uit het Nederlandse Beek en Donk produceert complexe fijnmechanische componenten met een gegarandeerde hoge nauwkeurigheid, in alle staalsoorten en non-ferrometalen, met als specialisme het verspanen van aluminium producten. Het bedrijf focust op met ’repeat’ karakter tegen de juiste prijs-/kwaliteitverhoudingen, met een gegarandeerde nauwkeurigheid. Daarnaast heeft Nossin FMI ruime ervaring in het assembleren van onderdelen, waardoor behalve de productie van onderdelen ook de assemblage van modules kan worden ondergebracht.  Nossin FMI werkt voor opdrachtgevers in verschillende industriële sectoren, zoals de machine- en apparatenbouw, de semiconductor-, de medische en laboratoriatechnische industrie, de elektrotechnische en de hoogspanningsindustrie. Tevens vervaardigt Nossin FMI onderdelen voor meet- en regelapparatuur.  Door de korte communicatielijnen tussen de vakmensen binnen Nossin FMI wordt elke dag doelgericht en efficiënt gewerkt, zes dagen lang, 24 uur per dag, waardoor het bedrijf een optimale prijs-/kwaliteitverhouding aan de klant kan aanbieden.  Dit heeft het bedrijf ook te danken aan de keuze voor RoboJob, waardoor het terugkerende opdrachten kan automatiseren.

Hans Nossin, Zaakvoerder: "Sinds de installatie van de RoboJob Turn-Assist ben ik nog steeds in productie wanneer mijn mensen in lunch of naar huis zijn. Ik ben niet langer 100% afhankelijk van de beschikbaarheid van mijn werkkrachten. Bovendien kan ik kortere doorlooptijden realiseren."

Succesverhalen van onze klanten

 • Gerhard Schubert GmbH
  Crailsheim
  Gerhard Schubert GmbH

  "RoboJob is een jong bedrijf, maar erg professioneel. Het is echt geweldig om samen te werken, zowel op zaken als op operationeel niveau."

 • VDM BV
  Geldrop, Nederland
  VDM BV

  "RoboJob heeft alle verwachtingen ingelost voor zowel de installatie, de opleiding als de prestatie van het systeem zelf. Onze Turn-Assist Racks loopt nu probleemloos."

Persoonlijk advies?