KS Metaalwerken

KS Metaalwerken

KS Metaalwerken, ook bekend als Kris Swerts BVBA, is een jong en dynamisch bedrijf uit het Belgische Limburg.  Het bedrijf, dat werd opgericht in 2001, heeft momenteel 6 werknemers in dienst en 2 Turn-Assist beladingssystemen van RoboJob. Zij nemen de serie-opdrachten voor hun rekening, het type opdrachten waarvoor de CNC-operatoren in het verleden niet meteen stonden te springen.  Sinds de komst van de 2 Turn-Assists, hebben de operatoren van KS Metaalwerken zich kunnen toeleggen op programmatie en op stukwerk, waardoor ze dagelijks met de glimlach komen werken.

Kris Swerts, Zaakvoerder: "De zeer korte insteltijd en de gemakkelijke bediening van het Robojob Turn-Assist systeem overtuigde me even snel om bewust voor deze unieke automatisatie te kiezen. Als jonge ondernemer van een snel groeiend verspaningsbedrijf begrijp ik maar al te goed dat automatiseren in onze branche een must is geworden. Met Robojob hebben wij een solide partner gevonden welke net als ik de taal van de metaalbewerking spreekt."

KS Metaalwerken over RoboJob

Kris Swerts legt uit waarom hij voor RoboJob gekozen heeft

Kris Swerts is de oprichter en eigenaar van KS Metaalwerken. Gevestigd in België zit hij dicht bij de wortels van het Belgische-gebaseerde RoboJob. Kris getuigt over hoe de RoboJob Turn-Assists een enorme positieve impact op de organisatie en de brutomarge van zijn bedrijf hebben gehad. U kunt lezen over zijn en vele andere succesverhalen van klanten bij Referenties.

Succesverhalen van onze klanten

 • Manfred Zaiser GmbH
  Talheim, Duitsland
  Manfred Zaiser GmbH

  "Sinds mei 2015 bolt onze Turn-Assist zonder ophouden, en schakelen we onze robot al in vanaf 10 stuks met een cyclustijd van 20 minuten. "

 • VDM BV
  Geldrop, Nederland
  VDM BV

  "RoboJob heeft alle verwachtingen ingelost voor zowel de installatie, de opleiding als de prestatie van het systeem zelf. Onze Turn-Assist Racks loopt nu probleemloos."

Persoonlijk advies?