Fijn Mekaniek Nelissen

Fijn Mekaniek Nelissen

Fijn Mekaniek Nelissen is een toeleveringsbedrijf uit Tongeren, België.  De firma werd opgericht in 1990, en is actief in de wereld van automotive, defensie, constructie, lucht- en ruimtevaart, medisch, onderhoud en andere industrieën.
Nelissen bewerkt van metalen en kunststoffen tot onderdelen, vervangstukken en prototypes , zowel in stukwerk als voor grote of kleine series.  Meer dan twintig hoog gekwalificeerde medewerkers zorgen voor, kwaliteit, flexibiliteit, precisie en service. 

Nelissen is één van de allereerste klanten van RoboJob, en kozen voor een RoboJob Turn-Assist om opdrachten in kleinere aantallen automatisch te beladen en te ontladen.

Paul Nelissen, CEO: "Wij hebben nog geen seconde spijt gehad om Robojob te kiezen als automatisatie-partner voor ons machinepark. Mijn meestergast Georges heeft niets dan lof over de werking van de Turn-Assist 250 aan een Mazak Integrex. Het systeem heeft zopas een reeks beëindigd op zondag. De omschakeling naar een nieuwe reeks van kleiner formaat op maandag verliep ook perfect en uiterst snel."

Succesverhalen van onze klanten

 • NEXTec+ Fertigungstechnik GmbH
  Monschau, Duitsland
  NEXTec+ Fertigungstechnik GmbH

  "Met de machines mét RoboJob-automatisering halen we nu zelfs 20u per dag."

 • Gerhard Schubert GmbH
  Crailsheim
  Gerhard Schubert GmbH

  "RoboJob is een jong bedrijf, maar erg professioneel. Het is echt geweldig om samen te werken, zowel op zaken als op operationeel niveau."

Persoonlijk advies?