Dewulf

Dewulf

Dewulf noemt zich graag dé rooispecialist. Met recht en reden, want wereldwijd kiezen meer en meer landbouwers en loonwerkers voor de rooioplossingen van Dewulf. Dit Westvlaamse familiebedrijf pur sang is de laatste decennia uitgegroeid tot wereldspeler. Het produceert nu meer dan 300 machines per jaar, waarvan 80% naar het buitenland vertrekt.bDit wordt mede mogelijk gemaakt door 130 werknemers in 2 vestigingen.  Dat dit bedrijf van een Westvlaamse familie-onderneming is uitgegroeid tot een wereldspeler, heeft het te danken aan haar filosofie: door enerzijds de klant op de eerste plaats te stellen en door naar diens noden en behoeften te luisteren, en anderzijds door de interne organisatie op punt te stellen. Zo kant Dewulf machines leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Thomas Decan, Directeur: "Het RoboJob-systeem loste probleemloos onze hoge verwachtingen in! RoboJob is een uiterst betrouwbare partner die de lat even hoog legt als wijzelf."

Succesverhalen van onze klanten

 • Manfred Zaiser GmbH
  Talheim, Duitsland
  Manfred Zaiser GmbH

  "Sinds mei 2015 bolt onze Turn-Assist zonder ophouden, en schakelen we onze robot al in vanaf 10 stuks met een cyclustijd van 20 minuten. "

 • Metaalconstructie Vanderscheuren
  Diksmuide (België)
  Metaalconstructie Vanderscheuren

  "De vijf Turn-Assists waar we nu over beschikken, zullen nog jaren kunnen meedraaien in het bedrijf doordat ze zo robuust en kwalitatief gebouwd zijn."

Persoonlijk advies?