Depoortere & Vlamalin

Depoortere & Vlamalin

Depoortere klinkt heel bekend in de West-Vlaamse oren.  Deze Belgische onderneming ontwerpt, fabriceert en vervolmaakt vlasoogstmachines, vlaszwingelinstallaties en persen, en dat doet het al sinds 1925!  De tijd is echter niet blijven stilstaan, en dat weet ook de directie van Depoortere: zo past het bedrijf de allernieuwste technologiën toe bij de ontwikkeling van haar machines.  De fabriek in Beveren-Leie beschikt over een ervaren tekenbureau, een moderne werkplaats met een recent machinepark en medewerkers met een uitgebreide kennis op het vlak van natuurlijke vezels.  En ook een beladingssysteem van RoboJob mocht daarbij niet ontbreken.

Rik Depoortere, CEO: "Ik zag het Turn-Assistsysteem voor het eerst op een vakbeurs in Kortrijk. Het concept liet me nadien maar niet los en na een bezoek aan de fabriek in Heist-op-den-Berg waren wij overtuigd om voor RoboJob te kiezen. Als constructeur van vlasmachines hebben wij zelf de engineering in handen van onze producten en vanuit deze ervaring wisten wij dat de Turn-Assist van RoboJob een doordacht en knap uitgewerkt systeem was. Vooral de gemakkelijke bediening en snelle insteltijd laat onze operatoren toe om ook kleine series nu manarm te produceren."

Succesverhalen van onze klanten

 • Manfred Zaiser GmbH
  Talheim, Duitsland
  Manfred Zaiser GmbH

  "Sinds mei 2015 bolt onze Turn-Assist zonder ophouden, en schakelen we onze robot al in vanaf 10 stuks met een cyclustijd van 20 minuten. "

 • Metaalconstructie Vanderscheuren
  Diksmuide (België)
  Metaalconstructie Vanderscheuren

  "De vijf Turn-Assists waar we nu over beschikken, zullen nog jaren kunnen meedraaien in het bedrijf doordat ze zo robuust en kwalitatief gebouwd zijn."

Persoonlijk advies?