Depoortere & Vlamalin

Depoortere & Vlamalin

Depoortere klinkt heel bekend in de West-Vlaamse oren.  Deze Belgische onderneming ontwerpt, fabriceert en vervolmaakt vlasoogstmachines, vlaszwingelinstallaties en persen, en dat doet het al sinds 1925!  De tijd is echter niet blijven stilstaan, en dat weet ook de directie van Depoortere: zo past het bedrijf de allernieuwste technologiën toe bij de ontwikkeling van haar machines.  De fabriek in Beveren-Leie beschikt over een ervaren tekenbureau, een moderne werkplaats met een recent machinepark en medewerkers met een uitgebreide kennis op het vlak van natuurlijke vezels.  En ook een beladingssysteem van RoboJob mocht daarbij niet ontbreken.

Rik Depoortere, CEO: "Ik zag het Turn-Assistsysteem voor het eerst op een vakbeurs in Kortrijk. Het concept liet me nadien maar niet los en na een bezoek aan de fabriek in Heist-op-den-Berg waren wij overtuigd om voor RoboJob te kiezen. Als constructeur van vlasmachines hebben wij zelf de engineering in handen van onze producten en vanuit deze ervaring wisten wij dat de Turn-Assist van RoboJob een doordacht en knap uitgewerkt systeem was. Vooral de gemakkelijke bediening en snelle insteltijd laat onze operatoren toe om ook kleine series nu manarm te produceren."

Succesverhalen van onze klanten

 • POK
  Nogent-sur-Seine, Frankrijk
  POK

  "Met onze 3 Turn-Assists zijn we de eerste klant van RoboJob in Frankrijk, en daar zijn we trots op."

 • AMT Metaaltechniek
  Etten-Leur (Nederland)
  AMT Metaaltechniek

  "Net zoals de meeste toeleveranciers in Nederland, België en Duitsland ondervonden ook wij de laatste jaren steeds meer concurrentie uit lageloonlanden, zoals Turkije of Oost-Europa."

Persoonlijk advies?