Depoortere & Vlamalin

Depoortere & Vlamalin

Depoortere klinkt heel bekend in de West-Vlaamse oren.  Deze Belgische onderneming ontwerpt, fabriceert en vervolmaakt vlasoogstmachines, vlaszwingelinstallaties en persen, en dat doet het al sinds 1925!  De tijd is echter niet blijven stilstaan, en dat weet ook de directie van Depoortere: zo past het bedrijf de allernieuwste technologiën toe bij de ontwikkeling van haar machines.  De fabriek in Beveren-Leie beschikt over een ervaren tekenbureau, een moderne werkplaats met een recent machinepark en medewerkers met een uitgebreide kennis op het vlak van natuurlijke vezels.  En ook een beladingssysteem van RoboJob mocht daarbij niet ontbreken.

Rik Depoortere, CEO: "Ik zag het Turn-Assistsysteem voor het eerst op een vakbeurs in Kortrijk. Het concept liet me nadien maar niet los en na een bezoek aan de fabriek in Heist-op-den-Berg waren wij overtuigd om voor RoboJob te kiezen. Als constructeur van vlasmachines hebben wij zelf de engineering in handen van onze producten en vanuit deze ervaring wisten wij dat de Turn-Assist van RoboJob een doordacht en knap uitgewerkt systeem was. Vooral de gemakkelijke bediening en snelle insteltijd laat onze operatoren toe om ook kleine series nu manarm te produceren."

Succesverhalen van onze klanten

 • KOCKS Manufacturing GmbH & Co KG
  Bremen, Duitsland
  KOCKS Manufacturing GmbH & Co KG

  "Op basis van de kleine seriegroottes was het belangrijk om snel en eenvoudig te kunnen programmeren en uitrusten. De firma RoboJob voldeed het meest aan deze eisen."

 • Gerhard Schubert GmbH
  Crailsheim
  Gerhard Schubert GmbH

  "RoboJob is een jong bedrijf, maar erg professioneel. Het is echt geweldig om samen te werken, zowel op zaken als op operationeel niveau."

Persoonlijk advies?