Praktijkvoorbeelden van CNC-automatisering - Bekijk onze installaties

Werkt u in de verspanende industrie en wilt u ook efficiënter gebruikmaken van uw computergestuurde draai- of freesmachine? Uw opdrachtgevers verwachten in ieder geval steeds scherpere prijzen, snellere levertijden, een constante kwaliteit en de mogelijkheid om kleinere seriegroottes te laten produceren.

Met de gebruiksvriendelijke, betrouwbare en uiterst compacte automatiseringen voor CNC-machines van RoboJob kunt u bijzonder goed inspelen op de veeleisende en toenemende marktvraag.

Geschikt voor ieder merk, type of bouwjaar CNC-machine

RoboJob bedenkt, ontwikkelt en installeert standaardsystemen voor het automatisch beladen en ontladen van CNC-gestuurde draai- en freesmachines in de verspanende industrie. Met onze baanbrekende software en hardware voor robotsystemen kunnen wij ook uw CNC-machine meer rendabel maken.

Het maakt hierbij niet uit welk merk, type of bouwjaar uw machine heeft: onze software en hardware past uitstekend op allerhande CNC-machines, zoals machines van de volgende merken:

Biglia

DMG

Doosan

Hedelius

Hermle

Nakamura

Okuma

Victor

Yamazaki Mazak

Andere CNC-machinemerken

Bekijk op deze pagina's foto's van praktijkvoorbeelden van CNC-automatisering.  Vindt u niet meteen het merk van uw keuze?  Contacteer ons vandaag nog, en we bezorgen u de juiste praktijkinformatie.

Terug naar overzicht

Leer onze producten kennen.

Het meest brede portfolio in CNC-automatisering.

Succesverhalen van onze klanten

Lees over de ervaringen van onze klanten.

 • HAINBUCH GmbH, Spannende Technik
  Marbach, Duitsland
  HAINBUCH GmbH, Spannende Technik

  "RoboJob is ontstaan uit de verspaning, en dat merk je gewoon. Sommige aanbieders van automatisering bieden robots aan zonder meer, maar bij RoboJob krijg je er ook nog eens een hoop kennis, ervaring en advies bij."

 • Ets. Joskin S.A.
  Soumagne, België
  Ets. Joskin S.A.

  "De robots zijn er niet om te snoeien in het personeelsbestand, integendeel, ze stellen ons juist in staat om de productie te verhogen en het werk voor de operatoren aangenamer te maken."

Wat kan automatisering voor u betekenen?

 • Verhogen van uw rendement
 • Meer spindeluren
 • Flexibel inspelen op de vraag
 • Minder fysieke arbeid
 • Manarm produceren
 • Snelle omschakeling

Liever gelijk iemand spreken?

We helpen u graag verder.

Persoonlijk advies?