GLM Werkzeugmaschinen

GLM Werkzeugmaschinen verdeelt de CNC-automatiseringsoplossingen van RoboJob in Duitsland, de bakermat van Industrie 4.0. “Dankzij deze samenwerking kunnen wij ons presenteren als een complete provider. En dat is net wat onze klanten zoeken”, zegt Detlef Harms van GLM.

GLM Werkzeugmaschinen is een Duits bedrijf dat zijn klanten helpt bij het onder controle houden van hun productiekosten.  Dat gebeurt via het aanbieden van een breed gamma van geavanceerde oplossingen, onder meer de CNC-machines van Doosan.  Het bedrijf onder leiding van Dieter Neschen staat voor een perfecte service en de hoogste betrouwbaarheid.  “Bij het plannen van de investering staan wij de klant bij als adviseur, zowel voor de analyse van de behoeften als voor de financiering.  Na de aankoop heeft de klant met GLM een betrouwbare partner voor opleiding, programmering, inbedrijfstelling en onderhoud”, klinkt het.  Deze aanpak, waarbij een innovatieve technologie hand in hand gaat met een uitgebreide dienstverlening, rendeert.  Dankzij de vele tevreden klanten noteert het bedrijf al jaren een gezonde groei.

In 2015 kiest GLM voor een samenwerking met RoboJob.  “We merkten dat onze klanten meer en meer op zoek waren naar automatiseringsmogelijkheden.  Als betrouwbare partner wilden we blijvend tegemoetkomen aan hun wensen en noden.  We startten onze zoektocht naar flexibele automatiseringsoplossingen en zo kwamen we bij RoboJob terecht.  Die systemen sluiten perfect aan bij onze fundamentele benadering om de sterke punten van automatisering zo vlot mogelijk toegankelijk te maken zonder dat het ingewikkeld wordt”, zegt Detlef Harms van de dienst Technische Verkoop van GLM.

Dankzij RoboJob heeft GLM zijn dienstverlening flink uitgebreid, tot grote tevredenheid van de klanten.  “Zij willen slechts één aanspreekpunt als het gaat om het verhogen van hun productiviteit.  Door onze samenwerking met RoboJob weet de klant dat hij bij ons steeds aan het juiste adres is.  Dit geldt onder meer voor advies, installatie en implementatie van automatisering.  Al in het eerste telefoongesprek begint de ontwikkeling van een complete oplossing.”

Lees ook de succesverhalen van onze andere Dealers.

Detlef Harms - GLM.jpg

Ontdek bij welke Dealers u terecht kunt

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken we samen met gecertificeerde Dealers.  Op onze Dealerkaart vindt u alle RoboJob-Dealers terug.  Gebruik de filters en het kaartje om een RoboJob-Dealer in uw buurt te zoeken.

Persoonlijk advies?