Retrofit: Ook uw bestaande CNC-machine kan geautomatiseerd worden

Spindeluren worden belangrijker dan ooit.  Elke CNC-machine zal moeten renderen, ook wanneer een virus bepaalt dat u weinig of geen operatoren heeft om deze te bedienen.  Het is niet langer de vraag of u moet automatiseren, maar hoe.  Feit is dat ook bestaande CNC-machines geautomatiseerd kunnen worden.  RoboJob zorgt daarbij ook voor de automatische deur én de robotinterface.  Zo verhoogt u meteen het aantal spindeluren met een beperkte investering die zich in 6 tot 12 maanden terugbetaalt.

In de huidige economische context is het niet evident om competitief te blijven.  Steeds vaker horen we van onze klanten hoe belangrijk het is om meer spindeluren te halen uit het bestaande machinepark.  Maar hoe maak je dat concreet?  Operatoren zijn immers nog steeds moeilijk te vinden, en bovendien kosten ze best veel geld.  Zeker wanneer je dan ook nog eens met verschillende ploegen aan de slag wilt.  RoboJob reikt u graag een oplossing: automatiseer uw bestaande CNC-machine, en haal zo meer uit uw machinepark.

  • Overzichtelijke investering
  • CE-gecertificeerd
  • Onmiddellijk inzetbaar
  • Snelle ROI in 6 tot 12 maanden
  • Meer spindeluren

Return on Investment for Retrofitting an existing CNC Machine with RoboJob Automation

Ook voor machines zonder interface, dankzij de standaard RoboJob-interface.

Samen met onze internationale partners heeft RoboJob een standaard interface ontwikkeld waarmee bestaande CNC-machines sneller en eenvoudiger kunnen worden geautomatiseerd.  Dankzij deze standaardinterface hebben we al meer dan 1.100 CNC-machines in heel Europa kunnen automatiseren, en wordt de installatie van uw robot pas echt Plug & Play.  Geen enkele andere internationale robotintegrator kan u deze ervaring bieden.  Daarnaast kunnen we garanderen dat uw gehele installatie - machine én robot - CE gecertificeerd is.

Geen automatische machinedeur?  Geen probleem.

RoboJob kan ook uw machinedeur voor u automatiseren. We doen het professioneel volgens de laatste beveiligingsregelgeving, inclusief de integratie van de machine-interface.

 

Deze klanten deden het u voor.

Retrofit Doosan Puma 2100 LSY II.jpg
Retrofit Mazak Multiplex 6200.jpg
Retrofit OKUMA LT200-M.jpg
CNC Retrofit Robot Interface.jpg
Gedro Metaal BV
Rheen, Nederland
Gedro Metaal BV

"Dankzij RoboJob heb ik mijn flexibiliteit teruggewonnen. Ik kan snel en adequaat reageren op de vaak veranderende marktsituatie."

Boton-Merlet
Moncoutant, Frankrijk
Boton-Merlet

"De capaciteit van onze draaimachine is aanzienlijk gestegen, en onze kosten zijn gedaald. Da’s een duidelijk verhaal, toch?"

Bopla Gehäuse Systeme GmbH
Bünde, Duitsland
Bopla Gehäuse Systeme GmbH

"Doordat we nu meer uren uit de machine halen, kunnen we onze prijzen ook scherper in de markt zetten, en krijgen we meer opdrachten binnen. Missie geslaagd!"

Welk merk van CNC-machine wilt u automatiseren?

Klik op één van de logo's om praktijkvoorbeelden per machinemerk te bekijken.

Meer weten?

Neem vandaag nog contact op!

Persoonlijk advies?