Tridelta Magnetsysteme GmbH

Tridelta Magnetsysteme GmbH

Het spreekt voor zich dat ook de snelle in- en omsteltijd erg belangrijk is, maar het was toch het compacte gegeven, gekoppeld aan de brede toepasbaarheid aan werkstukken wat ons overtuigd heeft.

Martin Korte, Zaakvoerder: “Tijdens een opendeurdag van Okuma konden we met eigen ogen vaststellen welke de troeven zijn van de Turn-Assist.  De keuze voor automatisering was veeleer uit rationele overwegingen: om competitief te zijn, en om de loonkosten te drukken, moeten we eenvoudigweg automatiseren.  Door het mondiale karakter van onze markt moeten we immers automatiseren om te overleven en om op een financieel verantwoorde wijze de concurrentie aan te gaan.  

Nadat we RoboJob gezien hadden bij Okuma, zijn we op zoek gegaan naar referenties in de markt, en ook zij bleken ons RoboJob aan te bevelen.  Ons oog is uiteindelijk gevallen op de Turn-Assist 180.  Het spreekt voor zich dat ook de snelle in- en omsteltijd erg belangrijk is, maar het was toch het compacte gegeven, gekoppeld aan de brede toepasbaarheid aan werkstukken wat ons overtuigd heeft.  De Turn-Assist 180 beantwoordt dan ook perfect aan onze behoeften, en we zijn er enorm tevreden mee.  Dat geldt trouwens ook voor onze operatoren, die er dagelijks mee werken.”

Meer informatie over Tridelta Magnetsysteme GmbH: https://tridelta-magnetsysteme.de/

Succesverhalen van onze klanten

 • POK
  Nogent-sur-Seine, Frankrijk
  POK

  "Met onze 3 Turn-Assists zijn we de eerste klant van RoboJob in Frankrijk, en daar zijn we trots op."

 • Metaalconstructie Vanderscheuren
  Diksmuide, België
  Metaalconstructie Vanderscheuren

  "De vijf Turn-Assists waar we nu over beschikken, zullen nog jaren kunnen meedraaien in het bedrijf doordat ze zo robuust en kwalitatief gebouwd zijn."

Persoonlijk advies?