PEMA Technics & TORSON

PEMA Technics & TORSON

Pema Technics, opgericht in 2002 en met Mario Valkeneers als Afgevaardigd Bestuurder, is een jong, dynamisch bedrijf actief in de wereld van de matrijzenbouw. Deze Limburgse firma heeft zich gespecialiseerd in het fabriceren van vacuümmatrijzen, en vervaardigt daarnaast ook machine-onderdelen op maat.  Pema Technics blijft voortdurend investeren in de uitbreiding van haar machinepark, en zo kwam het in haar zoektocht uit bij RoboJob.  Door het automatisch beladen en ontladen van CNC draaimachines, slaagt Pema Technics erin om meer spindeluren te behalen aan lagere kosten.  Dit resulteert in een snellere leveringstermijn, wat een enorm voordeel oplevert voor de klant.  Dit is ook het zusterbedrijf, Torson, niet ontgaan. 

Torson werd al in 1989 opgericht door Marcel Valkeneers, tot op vandaag de Algemeen Directeur van dit Limburgse bedrijf.  Onder zijn leiding heeft Torson zich gespecialiseerd in het produceren van machine- en precisieonderdelen op maat.  Door het gebruik van ultramoderne CNC machines en de inzet van haar team vakbekwame personeelsleden staat Torson garant voor het afleveren van kwalitatief hoogstaand precisiewerk in uiteenlopende materialen.  En ook daar werd al kort na Pema Technics een RoboJob-beladingsoplossing geïnstalleerd.

Mario Valkeneers, Afgevaardigd Bestuurder van Torson: "Eindelijk een automatisatie-partner welke dezelfde taal spreekt als wij! Dit gevoel was sterk aanwezig toen ik het systeem in werking zag, samen met ons CNC-team... Robojob biedt zowel een oplossing voor ons bedrijf als een oplossing voor onze goede operatoren."

Succesverhalen van onze klanten

 • Fijn Mekaniek Nelissen
  Tongeren, België
  Fijn Mekaniek Nelissen

  "Wij hebben nog geen seconde spijt gehad om Robojob te kiezen als automatisatie-partner voor ons machinepark."

 • Jehle CNC-Technik
  Hohberg, Duitsland
  Jehle CNC-Technik

  "We kunnen ons al niet meer voorstellen dat we alle werk ooit gedaan hebben zonder robot. "

Persoonlijk advies?