Nossin Fijnmechanische Industrie

Nossin Fijnmechanische Industrie

Nossin Fijnmechanische Industrie (Nossin FMI) uit het Nederlandse Beek en Donk produceert complexe fijnmechanische componenten met een gegarandeerde hoge nauwkeurigheid, in alle staalsoorten en non-ferrometalen, met als specialisme het verspanen van aluminium producten. Het bedrijf focust op met ’repeat’ karakter tegen de juiste prijs-/kwaliteitverhoudingen, met een gegarandeerde nauwkeurigheid. Daarnaast heeft Nossin FMI ruime ervaring in het assembleren van onderdelen, waardoor behalve de productie van onderdelen ook de assemblage van modules kan worden ondergebracht.  Nossin FMI werkt voor opdrachtgevers in verschillende industriële sectoren, zoals de machine- en apparatenbouw, de semiconductor-, de medische en laboratoriatechnische industrie, de elektrotechnische en de hoogspanningsindustrie. Tevens vervaardigt Nossin FMI onderdelen voor meet- en regelapparatuur.  Door de korte communicatielijnen tussen de vakmensen binnen Nossin FMI wordt elke dag doelgericht en efficiënt gewerkt, zes dagen lang, 24 uur per dag, waardoor het bedrijf een optimale prijs-/kwaliteitverhouding aan de klant kan aanbieden.  Dit heeft het bedrijf ook te danken aan de keuze voor RoboJob, waardoor het terugkerende opdrachten kan automatiseren.

Hans Nossin, Zaakvoerder: "Sinds de installatie van de RoboJob Turn-Assist ben ik nog steeds in productie wanneer mijn mensen in lunch of naar huis zijn. Ik ben niet langer 100% afhankelijk van de beschikbaarheid van mijn werkkrachten. Bovendien kan ik kortere doorlooptijden realiseren."

Succesverhalen van onze klanten

 • AMT Metaaltechniek
  Etten-Leur, Nederland
  AMT Metaaltechniek

  "Net zoals de meeste toeleveranciers in Nederland, België en Duitsland ondervonden ook wij de laatste jaren steeds meer concurrentie uit lageloonlanden, zoals Turkije of Oost-Europa."

 • Hetschel GmbH & Co. KG
  Brackenheim-Meimsheim, Duitsland
  Hetschel GmbH & Co. KG

  "We hadden NOOIT verwacht dat onze Turn-Assist op slechts 3 dagen geïnstalleerd zou kunnen worden, en dat we dan op dag 4 manloos en zelfstandig aan de slag zouden kunnen."

Persoonlijk advies?