Metaalconstructie Vanderscheuren

Metaalconstructie Vanderscheuren

Metaalconstructie Vanderscheuren is een flexibel metaalverwerkend bedrijf dat door zijn vakmanschap en ervaring het perfecte product op maat en in opdracht van de klant kan produceren.  Een sterk gediversifieerd machinepark maakt een breed gamma werk in de metaalbewerkingsindustrie mogelijk.  Metaalconstructie Vanderscheuren is een typische toeleverancier, die behalve draai- en freeswerk ook laswerk, laserwerk, brandwerk, snijwerk en assemblage aanbiedt.

Johan Gryson, Verantwoordelijke Technische Dienst"Het is natuurlijk geen toeval dat we voor RoboJob gekozen hebben. Deze beslissing werd echter kracht bijgezet door de steeds toenemende concurrentie van buitenaf. Om op de arbeidsmarkt competitief te zijn, hebben we in 2012 na een uitvoerige marktstudie gekozen om twee RoboJob Turn-Assists te installeren aan twee Gildemeister draaimachines. Sindsdien hebben we zelf kunnen ervaren hoe gemakkelijk het is voor elke operator om met het RoboJob-systeem te werken. En dat merken ook onze klanten aan onze strakke levertijden en aan de kwaliteit van onze producten. Bovendien is de Turn-Assist zo compact dat we er helemaal geen belemmering bij ondervinden. De open opstelling van RoboJob laat ons toe om op elk moment een goed overzicht te behouden op ons atelier.

Het spreekt dan ook voor zich dat we dit jaar opnieuw voor RoboJob gekozen hebben. De verstandhouding is erg goed, en na onze eerste twee jaar ervaring met het systeem hebben we kunnen merken dat het een erg degelijke oplossing is: de vijf Turn-Assists waar we nu over beschikken, zullen nog jaren kunnen meedraaien in het bedrijf doordat ze zo robuust en kwalitatief gebouwd zijn. En het is zodanig nauwkeurig, dat we beslist hebben om nog eens 3 andere machines te automatiseren. De Turn-Assist reduceert namelijk het aantal fouten, en het vermindert onze looptijden. Zo heeft de flexibiliteit in onze onderneming een enorme boost gekregen, en doordat elke operator er graag mee werkt, is ook de sfeer hier optimaal."

Succesverhalen van onze klanten

 • SAS F2B Usinage
  Saint-Aubin-le-Cauf, Frankrijk
  SAS F2B Usinage

  "We wilden onze nieuwe Variaxis elke nacht en elk weekend laten draaien. En ik durf nu zeggen dat we daar ook in slagen."

 • KNF Neuberger GmbH
  Freiburg im Breisgau, Duitsland
  KNF Neuberger GmbH

  "."

Persoonlijk advies?