KNF Neuberger GmbH

KNF Neuberger GmbH

Soms zeggen cijfers heel wat meer dan woorden.  Dit geldt ook voor de cijfers van onze klant KNF GmbH uit Duitsland. De volgende cijfers laten een opmerkelijk resultaat zien.  We mochten hun cijfers met u delen, want die tonen een toch wel opmerkelijk resultaat.

Johannes Gensitz, Verantwoordelijke Material Management vertelt: “Sinds 2019 werkt onze robot bijna continu in productie.  Ons doel voor 2019 was om 120 uur per maand met de robot te werken.  Zoals de grafiek laat zien, hebben we vorig jaar met onze robot bijna 150 uur per maand kunnen produceren.  We waren zeer tevreden over het werk en het resultaat van onze RoboJob Tower.

Door het zeer goede eerste jaar hebben we onze doelstelling voor de RoboJob Tower voor 2020 verhoogd naar 240 uur per maand.  Een stijging van 100%.

Dit doel hebben we onszelf ook gesteld: dankzij flexibele medewerkers konden we in 2020 in de eerste 4 maanden meer dan 250 uur per maand produceren met de RoboJob Tower.  Op basis van deze gegevens zouden we dit jaar een robotlooptijd van 3.000 uur kunnen halen!

Ik hoef je niet te vertellen hoe blij we zijn met deze cijfers en met de RoboJob Tower!  Dit laat uiteindelijk zien dat onze RoboJob Tower een zeer krachtig middel is om de efficiëntie van onze machine te verhogen.  Onze RoboJob Tower en onze collega's leveren fantastisch werk!  Heel erg bedankt, RoboJob!"

Spindeluren per maand

KNF Neurberger Spindelstunden pro Monat.PNG

Succesverhalen van onze klanten

 • SAS F2B Usinage
  Saint-Aubin-le-Cauf, Frankrijk
  SAS F2B Usinage

  "We wilden onze nieuwe Variaxis elke nacht en elk weekend laten draaien. En ik durf nu zeggen dat we daar ook in slagen."

 • Dewulf
  Roeselare, België
  Dewulf

  "Het RoboJob-systeem loste probleemloos onze hoge verwachtingen in!"

Persoonlijk advies?