Gedro Metaal BV

Gedro Metaal BV

Gerrit Drost staat aan het hoofd van Gedro Metaal BV, een Nederlandse producent van onderdelen, halffabrikaten en eindproducten, die worden geproduceerd in grote en kleine series.  Dankzij een geavanceerd machinepark en een gestroomlijnde organisatie, is Gedro in staat om producten van alle denkbare metalen (ferro en non-ferro) en kunststoffen te produceren tot onderdelen, halffabrikaten en eindproducten. Het bedrijf investeerde in de robot-oplossingen van RoboJob, die Gedro in staat stellen om niet enkele werkstukken automatisch te beladen en ontladen, maar tevens om nabewerkingen te doen met de robot.  Zo worden er stukken afgebraamd, gewassen en voorzien van een serienummer vooraleer ze op een pallet worden gestapeld.  De keuze voor RoboJob heeft zich dan ook snel laten terugverdienen.

Gerrit Drost, Zaakvoerder: "Dankzij RoboJob heb ik mijn flexibiliteit teruggewonnen. Ik kan snel en adequaat reageren op de vaak veranderende marktsituatie. Gezien de levertijden steeds korter worden, is dit enorm belangrijk. Bovendien is het gebruik van de RoboJob Turn-Assist kinderspel en blijft de machine toegankelijk voor de operator."

Gedro over RoboJob

Gedro heeft al jaar en dag twee Turn-Assists in dienst

Gedro Metaal BV is een toeleverancier in de metaalbewerking.  Het Nederlandse bedrijf heeft al enkele jaren twee Turn-Assists in dienst, die elk een Mazak draaimachine beladen.  In deze video ziet u één van deze systemen in werking, en zult u snel begrijpen waarom Gedro voor RoboJob koos.

Succesverhalen van onze klanten

 • POK
  Nogent-sur-Seine, Frankrijk
  POK

  "Met onze 3 Turn-Assists zijn we de eerste klant van RoboJob in Frankrijk, en daar zijn we trots op."

 • Mitsubitshi Chemical Advanced Materials (Quadrant)
  Tielt, België
  Mitsubitshi Chemical Advanced Materials (Quadrant)

  "Waar mogelijk wordt het repetitief werk, dat anders door onze CNC-operatoren zou moeten uitgevoerd worden, overgenomen door het RoboJob-systeem."

Persoonlijk advies?