Verschillende talenten - één gedeelde passie.

Verschillende talenten - één gedeelde passie.

Bij RoboJob werken we met ingenieurs, software-ontwikkelaars, vertegenwoordigers en nog heel wat andere talenten samen.  We zijn met andere woorden een team van verschillende professionals, verzameld onder één dak.  Wat we gemeen hebben, is onze passie om onze klanten innovatieve producten aan te bieden, die onze klant in staat stellen om op een flexibele manier te reageren op veranderingen en plotselinge schommelingen in de vraag van hun klanten.

DEEL JE ONZE PASSIE EN AMBITIE?

... En wil je deel uitmaken van de toekomst van RoboJob?  In een snelgroeiend bedrijf, waar je kunt samenwerken met andere gemotiveerde talenten en je verder kunt ontwikkelen?

Niet twijfelen! Stuur ons vandaag nog je spontane sollicitatie.

Niet meteen een vacature voor jou?

Geen nood!  We zijn continu op zoek naar talent met een passie voor automatisering, electromechanica of software. 

Heb je een passie voor robots en automatisering, en wil je graag werken in een snelgroeiend bedrijf met groeimogelijkheden?

Solliciteer dan spontaan! Stuur je CV en motivatiebrief naar onze HR Officer.

Waarom solliciteren bij RoboJob?

3 redenen om je kans te wagen

RoboJob mocht vorig jaar haar tienjarig bestaan vieren, en heeft toch al een flinke weg afgelegd.  We hebben ondertussen meer dan 40 mensen in dienst, en breken elk jaar opnieuw onze records in omzet en het aantal installaties. 

Ons harde werk resulteert niet enkel in mooie bedrijfsresultaten, maar ook in prestigieuze Awards, waaronder de Fanuc Global Application Award, de Trends Gazellen of de Prijs Ondernemen 2018 van VOKA.

Solliciteer bij RoboJob, en maak mee deel uit van ons groeitraject!

Wanneer je bij RoboJob aan de slag gaat, kan jij je eigen verhaal schrijven.  Je krijgt kansen bij de vleet om nieuwe ervaringen op te doen, je skills & kennis verder te ontwikkelen en te groeien als professional en als mens. 

Bovendien mag je mee bouwen aan een ultramodern en innovatief product.  Je werkt mee aan hoogtechnologische automatiseringsconcepten en je neemt daarbij de rol van pionier op!

Grijp jij ook je kans?  Conctacteer ons dan vandaag nog!

RoboJob is gevestigd in het Industriepark van Heist-op-den-Berg, centraal gelegen tussen Mechelen, Lier, Aarschot en Geel.  Je hoeft dus niet aan te schuiven in ellenlange files.  Onze kantoren zijn makkelijk bereikbaar met auto, fiets of trein.

Werk je liever in het buitenland?  Ook daar kunnen we je heel wat kansen bieden: onze Field Automation Experts verzorgen de installaties van onze automatiseringen in gans West-Europa en ook daarbuiten. 

Zoek jij een job dicht bij de deur, of eerder internationaal?  Voor beide uitdagingen kan je bij ons terecht!

Field Automation Expert

Field Automation Expert

Om ons succes verder te zetten in de maakindustrie, zijn we op zoek naar een FIELD AUTOMATION EXPERT (m/v).  Deze m/v gaat zélf aan de slag met onze robots.  Je zorgt voor de inbedrijfstelling van geïnstalleerde robotcellen aan bestaande of nieuwe CNC-machines.

Werk je graag met robots, en wil je aan de slag bij een snel groeiend bedrijf?  Solliciteer dan bij RoboJob!

Junior Mechanical Developer

Junior Mechanical Developer

Om ons succes verder te zetten in de maakindustrie, zijn we op zoek naar een JUNIOR MECHANICAL DEVELOPER (m/v).  Deze gedreven m/v staat in voor het mechanisch ontwerp van kwalitatief hoogstaande en gebruiksvriendelijke robotsystemen die CNC-machines automatisch beladen en ontladen.  De Junior Mechanical Ontwerper groeit mee met RoboJob tot een volwaardige SENIOR DEVELOPER.

Heb je een passie voor mechanica, technologie en innovatie?  Solliciteer dan bij RoboJob!

Technisch Aankoper

Technisch Aankoper

Om ons succes verder te zetten in de maakindustrie, zijn we op zoek naar een TECHNISCH AANKOPER (m/v).  Deze gestructureerde m/v staat in voor het bestellen van alle mogelijke onderdelen die gebruikt worden in de productie van een RoboJob-automatisering.

Heb je een passie voor robotica, technologie en innovatie?  Solliciteer dan bij RoboJob!

Java Software Ontwikkelaar

Java Software Ontwikkelaar

Om ons succes verder te zetten in de maakindustrie, zijn we op zoek naar een JAVA SOFTWARE ONTWIKKELAAR (m/v).  Deze m/v staat in voor de ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande en gebruiksvriendelijke softwaresystemen voor de aansturing van industriële robots..

Heb je een passie voor software, technologie en innovatie en ben je thuis in Java?  Solliciteer dan bij RoboJob!

Productie-medewerker

Productie-medewerker

Om ons succes verder te zetten in de maakindustrie, zijn we op zoek naar een PRODUCTIE-MEDEWERKER (m/v).  In deze functie krijg je de unieke kans om de dagelijkse leiding te nemen in een hightech bedrijf in een sterk groeiende markt.

Heb je een passie voor mechanica, technologie en innovatie?  Solliciteer dan bij RoboJob!

Jobstudent

Jobstudent

Om ons succes verder te zetten in de maakindustrie, zijn we op zoek naar een JOBSTUDENT (m/v).  Deze gestructureerde m/v helpt mee in ons magazijn, en verricht er montagewerk.

Heb je een passie voor mechanica, technologie en innovatie?  Solliciteer dan bij RoboJob!

Leer onze producten kennen.

Het meest brede portfolio in CNC-automatisering.

Persoonlijk advies?