De Service van RoboJob

Wilt u uw winstgevenheid en efficiëntie als toeleverancier verhogen? Of vindt u het moeilijk om nieuwe CNC-operatoren aan te trekken? RoboJob biedt u een gebruiksvriendelijke, flexibele oplossing voor het automatisch beladen en ontladen van uw CNC-machine. Maar daar houdt het nog niet op.

De keuze voor het juiste automatiseringsproduct en de geschikte leverancier van automatiseringsoplossingen gaat verder dan technologie of aankoopprijs. Met RoboJob kiest u voor een partner die u ook de best mogelijke Service aanbiedt.

Bij RoboJob komen we zélf uit de maakindustrie. Bij ons zusterbedrijf Aluro CNC hebben we kunnen ervaren hoe moeilijk het wordt om als toeleverancier winstgevend en efficiënt te blijven, of om goede CNC-operatoren te vinden. Daarom werd RoboJob opgericht: vanuit en voor de maakindustrie.

Ondertussen zijn we meer dan 10 jaar verder, en kunnen we u het meest brede portfolio aanbieden voor de automatisering van uw CNC-machine. Door onze continue focus op innovatie en productontwikkeling blijven we verder bouwen aan gebruiksvriendelijke, flexibele oplossingen die u kunt inzetten als toeleverancier in de maakindustrie.

Daarnaast bieden we u ook de best mogelijke Service. We streven er immers naar om de hoogst mogelijke klantentevredenheid in de maakindustrie te bekomen.

VRAGEN OVER SERVICE?

Heeft u een technische vraag over uw robotinstallatie? 

Neem contact op met ons Service-Team, en we helpen u meteen verder.

+32 (0)15 70 89 70
service@robojob.eu

De Service van RoboJob

Waarom kiezen voor RoboJob?

Onze Turn- en Mill-Assist Series zijn ondertussen uitgegroeid tot dé standaard in de markt. Deze laagdrempelige oplossingen werden gebouwd vanuit onze kennis en ervaring in de maakindustrie. We zijn niet de zoveelste robot-integrator, maar een partner die met u meedenkt. Niet in uitdagingen, maar in oplossingen.

Al onze producten en oplossingen werden gebouwd vanuit de praktijk. Vanuit onze ervaring, maar ook vanuit de ervaringen van onze klanten. Het zijn immers onze klanten die dagelijks met onze producten werken, en zij zijn dan ook het best geplaatst om verbeteringen aan te brengen.

Nu we al meer dan 10 jaar ervaring hebben, slagen we erin om meerdere installaties per week te doen. De installatie van uw automatisering neemt slechts 3 tot 4 dagen in beslag, waaronder een halve dag opleiding on site.  Daarna kunt u meteen zelfstandig aan de slag.

U kunt uw Turn- of Mill-Assist laten installeren aan zowel nieuwe als bestaande CNC-machines, van eender welk merk. Samen met u bekijken we hoe en waar uw automatisering het beste geïnstalleerd wordt.

Vooraleer we starten met de installatie van uw automatisering, stemmen we de laatste details met u af. Zo zijn we er zeker van dat we onze afspraken kunnen nakomen. Indien nodig, stemmen we ook rechtstreeks af met de leverancier van uw CNC-machine.

Ook nadat uw Turn- of Mill-Assist geïnstalleerd werd, staan we voor u klaar. Ons Service-team staat voor u klaar wanneer u ons nodig heeft, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Telefonisch wanneer het kan, ter plekke wanneer het moet.

Uw commercieel aanspreekpunt blijft natuurlijk ook voor u beschikbaar. Heeft u nog suggesties of verbeterpunten? Dan horen we dat graag. Zo kunnen we immers onze oplossingen continu blijven verbeteren. Ons R&D team gaat er graag mee aan de slag!

Wie kan u het beter vragen?

Lees de ervaringen van onze klanten.

 • HAINBUCH GmbH, Spannende Technik
  Marbach, Duitsland
  HAINBUCH GmbH, Spannende Technik

  "RoboJob is ontstaan uit de verspaning, en dat merk je gewoon. Sommige aanbieders van automatisering bieden robots aan zonder meer, maar bij RoboJob krijg je er ook nog eens een hoop kennis, ervaring en advies bij."

 • Ets. Joskin S.A.
  Soumagne, België
  Ets. Joskin S.A.

  "De robots zijn er niet om te snoeien in het personeelsbestand, integendeel, ze stellen ons juist in staat om de productie te verhogen en het werk voor de operatoren aangenamer te maken."

Uw aanspreekpunt bij RoboJob

We zijn u graag van dienst.

Persoonlijk advies?