Klant worden van RoboJob

Wat betekent het om klant te worden van RoboJob?  Wanneer u één van onze Turn- of Mill-Assists aanschaft, kiest u niet enkel voor een product. 

U kiest ook voor een partner die niet alleen de verspanende industrie in al zijn facetten kent, maar die ook met u meedenkt om gemakkelijk te gebruiken oplossingen aan te bieden.

En u kiest voor een leverancier.  Een leverancier die u de best mogelijke service biedt.  Samen streven we ernaar om de winstgevendheid en de competieve sterkte van onze industrie weer nieuw leven in te blazen.  Zo willen we onze industrie ook opnieuw aantrekkelijk maken voor technisch hoog opgeleide werknemers.

Kies voor RoboJob, en u kiest voor:

 • Zekerheid: RoboJob heeft al honderden bedrijven kunnen helpen met hun zoektocht naar oplossingen.  En dat is in uw voordeel.  U kunt profiteren van onze kennis en ervaring.  We komen zelf uit de maakindustrie, en kunnen daarnaast putten uit de ervaring van honderden andere bedrijven in uw sector. 
 • Een laagdrempelige oplossing: eenvoudige concepten, die simpel zijn in het gebruik. 
 • De snelste in- en omsteltijden
 • Compactheid, toegankelijkheid en zichtbaarheid
 • De meest uitgebreide standaardfuncties
 • Flexibiliteit alom: niet enkel met onze producten, maar ook met onze mensen.
 • Capaciteit op een beperkte oppervlakte: dankzij ons unieke, gepatenteerde stapelsysteem slagen we erin om verrassend veel capaciteit te creëren op een zeer kleine oppervlakte.

CONTACTINFORMATIE

Neem contact op met RoboJob en krijg meteen het antwoord op uw vraag.

Industriepark 12 Zone B
2220 Heist-op-den-Berg
België

+32 (0)15 25 72 74
​info@robojob.eu

Mogen we u verwelkomen op één van onze beurzen en evenementen?

 • Austech

  South Wharf

  AU

  Austech

  Samen met onze partner Okuma Australia nemen we in mei 2019 deel aan Austech. Austech is de grootste beurs in de metaalverwerkende industrie in Australië.  Deze beurs vindt plaats in het Melbourne Convention & Exhibition Centre.  We tonen u er graag onze Turn-Assist 200 i.

 • Open House EMCO

  Hallein-Taxach

  AT

  Open House EMCO

  In juni mag RoboJob voor de eerste keer deelnemen aan de Open House van EMCO GmbH in Oostenrijk.  Daar stellen we onze Turn-Assist 200i op aan een EMCO HT45 G3.  Registreer uw bezoek.

 • Technikforum Hommel Unverzagt

  Ingelheim

  DE

  Technikforum Hommel Unverzagt

  Op 6 juni 2019 organiseert Hommel Unverzagt het "Technikforum": een workshop over moderne automatisering in de productie.  Daar mag RoboJob natuurlijk niet ontbreken!  Registreer uw bezoek.

 • Open House Mazak France

  Villejust

  FR

  Open House Mazak France

  Op 27 juni 2019 nemen we deel aan de Open House van Mazak France in Villejust, vlak bij Parijs.  Daar tonen we u onze Mill-Assist Essential i, die er wordt opgesteld aan een Mazak VTC 760C.  Registreer uw bezoek.

 • Automationstage Mazak Göppingen

  Göppingen

  DE

  Automationstage Mazak Göppingen

  Van 9 tot en met 12 juli 2019 nemen we deel aan de 'Automationstage' van Yamazaki Mazak Deutschland GmbH in Göppingen, vlak bij Stuttgart.  Daar tonen we u onze Tower, die er wordt opgesteld aan een Mazak Integrex i-200.  Registreer uw bezoek.

 • EMO Hannover

  Hannover

  DE

  EMO Hannover

  De EMO-beurs in Hannover is dé beurs voor de Europese maakindustrie.  Dit jaar vindt EMO weer plaats in Hannover, en dan mag RoboJob natuurlijk niet ontbreken!  We stellen u er de nieuwste innovaties voor in CNC-automatisering.  Registreer uw bezoek!

Wie is er vandaag al klant?

Lees over de ervaringen van onze klanten.

 • Mecaplus

  Mecaplus

  "Door ons kwalitatief machinepark blijven we immers kwaliteitsvolle onderdelen produceren en blijven we ons wapenen in een competitieve markt."
 • Puget Production Mécanique

  Puget Production Mécanique

  "We halen dubbel zo veel rendement op deze machine met automatisering, als op een machine met een operator!"

Bent u er klaar voor?

Contacteer ons vandaag nog.

Persoonlijk advies?