Klant worden van RoboJob

Wat betekent het om klant te worden van RoboJob?  Wanneer u één van onze Turn- of Mill-Assists aanschaft, kiest u niet enkel voor een product. 

U kiest ook voor een partner die niet alleen de verspanende industrie in al zijn facetten kent, maar die ook met u meedenkt om gemakkelijk te gebruiken oplossingen aan te bieden.

En u kiest voor een leverancier.  Een leverancier die u de best mogelijke service biedt.  Samen streven we ernaar om de winstgevendheid en de competieve sterkte van onze industrie weer nieuw leven in te blazen.  Zo willen we onze industrie ook opnieuw aantrekkelijk maken voor technisch hoog opgeleide werknemers.

Kies voor RoboJob, en u kiest voor:

 • Zekerheid: RoboJob heeft al honderden bedrijven kunnen helpen met hun zoektocht naar oplossingen.  En dat is in uw voordeel.  U kunt profiteren van onze kennis en ervaring.  We komen zelf uit de maakindustrie, en kunnen daarnaast putten uit de ervaring van honderden andere bedrijven in uw sector. 
 • Een laagdrempelige oplossing: eenvoudige concepten, die simpel zijn in het gebruik. 
 • De snelste in- en omsteltijden
 • Compactheid, toegankelijkheid en zichtbaarheid
 • De meest uitgebreide standaardfuncties
 • Flexibiliteit alom: niet enkel met onze producten, maar ook met onze mensen.
 • Capaciteit op een beperkte oppervlakte: dankzij ons unieke, gepatenteerde stapelsysteem slagen we erin om verrassend veel capaciteit te creëren op een zeer kleine oppervlakte.

CONTACTINFORMATIE

Neem contact op met RoboJob en krijg meteen het antwoord op uw vraag.

Industriepark 12 Zone B
2220 Heist-op-den-Berg
België

+32 (0)15 25 72 74
​info@robojob.eu

Mogen we u verwelkomen op één van onze beurzen en evenementen?

 • Open House Volz

  Witten

  DE

  Open House Volz

  Dit najaar staat de Open House van onze dealer Volz Maschinenhandel op het programma.  Daar vertellen we u graag alles over onze oplossingen voor CNC-automatisering.

 • Open House Mazak

  Leuven

  BE

  Open House Mazak

  Dit najaar neemt RoboJob al voor de zevende (!) opeenvolgende keer deel aan de Open House van Mazak in Haasrode.  Dit jaar pakken we uit met een primeur: onze gloednieuwe TOWER.  Deze nieuwe 'alleskunner' werd nog maar pas gelanceerd op de EMO-beurs in Hannover.  Nu kunt u de TOWER ook bij Mazak in België bewonderen, waar deze imposante toren zal worden opgesteld aan een Mazak Integrex I300 72T.

  Laat deze unieke kans niet liggen, en registreer uw bezoek!

 • Tech Day Mager & Wedemeyer

  Bremen

  DE

  Tech Day Mager & Wedemeyer

  Naar jaarlijkse gewoonte organiseert onze partner Mager & Wedemeyer ook dit najaar haar Tech Day in haar vestiging in Bremen.  Registreer uw bezoek.

 • SEPEM

  Le Grand Quevilly

  FR

  SEPEM

  De jaarlijkse SEPEM-beurs vindt afwisselend plaats in Rouen en Douai.  Dit jaar is het weer de beurt aan Rouen, waar u onze oplossingen kunt bekijken op de stand van onze partner Degomme Boccard.

 • METAV

  Düsseldorf, Am Staad

  DE

  METAV

  Van 20 tot en met 24 februari vindt de METAV-beurs plaats in Düsseldorf (DE).  Voor RoboJob wordt het de eerste keer dat we aan deze beurs deelnemen.

 • Techni-Show

  Utrecht

  NL

  Techni-Show

  De Techni-Show is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux in onze sector. Techni-Show vindt plaats van 20 t/m 23 maart 2018. 

Wie is er vandaag al klant?

Lees over de ervaringen van onze klanten.

 • Mecaplus

  Mecaplus

  "Door ons kwalitatief machinepark blijven we immers kwaliteitsvolle onderdelen produceren en blijven we ons wapenen in een competitieve markt."
 • Puget Production Mécanique

  Puget Production Mécanique

  "We halen dubbel zo veel rendement op deze machine met automatisering, als op een machine met een operator!"

Bent u er klaar voor?

Contacteer ons vandaag nog.

Persoonlijk advies?