Klant worden van RoboJob

Wat betekent het om klant te worden van RoboJob?  Wanneer u één van onze Turn- of Mill-Assists aanschaft, kiest u niet enkel voor een product. 

U kiest ook voor een partner die niet alleen de verspanende industrie in al zijn facetten kent, maar die ook met u meedenkt om gemakkelijk te gebruiken oplossingen aan te bieden.

En u kiest voor een leverancier.  Een leverancier die u de best mogelijke service biedt.  Samen streven we ernaar om de winstgevendheid en de competieve sterkte van onze industrie weer nieuw leven in te blazen.  Zo willen we onze industrie ook opnieuw aantrekkelijk maken voor technisch hoog opgeleide werknemers.

Kies voor RoboJob, en u kiest voor:

 • Zekerheid: RoboJob heeft al honderden bedrijven kunnen helpen met hun zoektocht naar oplossingen.  En dat is in uw voordeel.  U kunt profiteren van onze kennis en ervaring.  We komen zelf uit de maakindustrie, en kunnen daarnaast putten uit de ervaring van honderden andere bedrijven in uw sector. 
 • Een laagdrempelige oplossing: eenvoudige concepten, die simpel zijn in het gebruik. 
 • De snelste in- en omsteltijden
 • Compactheid, toegankelijkheid en zichtbaarheid
 • De meest uitgebreide standaardfuncties
 • Flexibiliteit alom: niet enkel met onze producten, maar ook met onze mensen.
 • Capaciteit op een beperkte oppervlakte: dankzij ons unieke, gepatenteerde stapelsysteem slagen we erin om verrassend veel capaciteit te creëren op een zeer kleine oppervlakte.

CONTACTINFORMATIE

Neem contact op met RoboJob en krijg meteen het antwoord op uw vraag.

Industriepark 12 Zone B
2220 Heist-op-den-Berg
België

+32 (0)15 25 72 74
​info@robojob.eu

Mogen we u verwelkomen op één van onze beurzen en evenementen?

 • Industrie

  Chassieu

  FR

  Industrie

  Van 5 tot en met 8 maart 2019 vindt de 'Industrie'-beurs plaats in Lyon.  Waar deze beurs in 2018 nog plaatsvond in Parijs, trekt het nu naar het hart van de Franse industrie.  Zorg dat ook u erbij bent en registreer uw bezoek vandaag nog!

 • Workshop Mager & Wedemeyer

  Bremen

  DE

  Workshop Mager & Wedemeyer

  Mager und Wedemeyer Werkzeugmaschinen organiseert - ondertussen naar jaarlijkse gewoonte - een workshop rond 'Robot-automatisering'.  In deze workshop krijgt u een overzicht van het productaanbod van RoboJob en laten we u kennismaken met de productie van robotautomatisering voor kleine en middelgrote series.

  Schijf u tijdig in!

 • Machineering

  Brussel

  BE

  Machineering

  Dit jaar neemt RoboJob al voor de vijfde opeenvolgende keer deel aan de Machineering-beurs in Brussel.  Zoals steeds kunt op de RoboJob-stand terecht voor de nieuwste innovaties in CNC-automatisering.  Registreer uw bezoek.

 • RIST

  Valence

  FR

  RIST

  Van 2 tot en met 4 april 2019 vindt de 'RIST'-beurs plaats in Valence.  U vindt RoboJob op de stand van Degomme Boccard.  Registreer uw bezoek.

 • Advanced Factories

  Barcelona

  ES

  Advanced Factories

  Samen met onze partner Intermaher nemen we in april deel aan Advanced Factories.  Deze jaarlijkse beurs focust op industriële automatisering, CNC-machines en de digitale fabriek.

  Gelijktijdig met Advanced Factories wordt ook het Industrie 4.0 Congres georganiseerd op dezelfde locatie.

  Mis deze unieke combinatie niet, en registreer uw bezoek vandaag nog.

Wie is er vandaag al klant?

Lees over de ervaringen van onze klanten.

 • Mecaplus

  Mecaplus

  "Door ons kwalitatief machinepark blijven we immers kwaliteitsvolle onderdelen produceren en blijven we ons wapenen in een competitieve markt."
 • Puget Production Mécanique

  Puget Production Mécanique

  "We halen dubbel zo veel rendement op deze machine met automatisering, als op een machine met een operator!"

Bent u er klaar voor?

Contacteer ons vandaag nog.

Persoonlijk advies?