Klant worden van RoboJob

Wat betekent het om klant te worden van RoboJob?  Wanneer u één van onze Turn- of Mill-Assists aanschaft, kiest u niet enkel voor een product. 

U kiest ook voor een partner die niet alleen de verspanende industrie in al zijn facetten kent, maar die ook met u meedenkt om gemakkelijk te gebruiken oplossingen aan te bieden.

En u kiest voor een leverancier.  Een leverancier die u de best mogelijke service biedt.  Samen streven we ernaar om de winstgevendheid en de competieve sterkte van onze industrie weer nieuw leven in te blazen.  Zo willen we onze industrie ook opnieuw aantrekkelijk maken voor technisch hoog opgeleide werknemers.

Kies voor RoboJob, en u kiest voor:

 • Zekerheid: RoboJob heeft al honderden bedrijven kunnen helpen met hun zoektocht naar oplossingen.  En dat is in uw voordeel.  U kunt profiteren van onze kennis en ervaring.  We komen zelf uit de maakindustrie, en kunnen daarnaast putten uit de ervaring van honderden andere bedrijven in uw sector. 
 • Een laagdrempelige oplossing: eenvoudige concepten, die simpel zijn in het gebruik. 
 • De snelste in- en omsteltijden
 • Compactheid, toegankelijkheid en zichtbaarheid
 • De meest uitgebreide standaardfuncties
 • Flexibiliteit alom: niet enkel met onze producten, maar ook met onze mensen.
 • Capaciteit op een beperkte oppervlakte: dankzij ons unieke, gepatenteerde stapelsysteem slagen we erin om verrassend veel capaciteit te creëren op een zeer kleine oppervlakte.

CONTACTINFORMATIE

Neem contact op met RoboJob en krijg meteen het antwoord op uw vraag.

Industriepark 12 Zone B
2220 Heist-op-den-Berg
België

+32 (0)15 25 72 74
​info@robojob.eu

Mogen we u verwelkomen op één van onze beurzen en evenementen?

 • Discover 2019

  Florence, Kentucky

  US

  Discover 2019

  Van 5 tot en met 13 november 2019 nemen we voor het eerst deel aan het 'Discover 2019' evenement van Yamazaki Mazak USA.  Dit evenement vindt plaats in het Mazak National Technology Center in Florence, Kentucky (USA).  Daar tonen we u onze Turn-Assist Essential i en onze Mill-Assist Essential i met wenteleenheid.  Registreer uw bezoek.

 • Open House PEHA

  Weißenhorn

  DE

  Open House PEHA

  Op 20 november mag RoboJob weer deelnemen aan de Open House van PEHA in Duitsland.  Daar stellen we onze Turn-Assist 270i op aan een OKUMA LB 3000 MC 1000.  Registreer uw bezoek.

 • Open House Mazak Haasrode

  Leuven

  BE

  Open House Mazak Haasrode

  Dit najaar neemt RoboJob al voor de negende (!) opeenvolgende keer deel aan de Open House van Mazak in Haasrode.  Naar goede gewoonte tonen we ook dit jaar de nieuwste innovaties in CNC-automatisering.  Registreer uw bezoek.

 • Tech Days Mager & Wedemeyer

  Bremen

  DE

  Tech Days Mager & Wedemeyer

  Naar jaarlijkse gewoonte organiseert onze partner Mager & Wedemeyer ook dit najaar haar Tech Day in haar vestiging in Bremen.  Dit wordt een heel bijzondere editie, want dit jaar viert Mager & Wedemeyer ook haar 120-jarig jubileum!  Registreer uw bezoek.

 • Metal Madrid

  Madrid

  ES

  Metal Madrid

  Voor de allereerste keer nemen we dit jaar deel aan 'Metal Madrid'.  Deze beurs vindt plaats op 27 en 28 november 2019 in het 'Feria Madrid' en is de enige beurs die jaarlijks 600 exposanten en 10.000 bezoekers samenbrengt in Spanje.  U vindt RoboJob op de stand van onze partner, Intermaher.  Zorg dat ook u erbij bent, en registreer uw bezoek.

Wie is er vandaag al klant?

Lees over de ervaringen van onze klanten.

 • KOCKS Manufacturing GmbH & Co KG

  KOCKS Manufacturing GmbH & Co KG

  "Op basis van de kleine seriegroottes was het belangrijk om snel en eenvoudig te kunnen programmeren en uitrusten. De firma RoboJob voldeed het meest aan deze eisen."
 • Mecaplus

  Mecaplus

  "Door ons kwalitatief machinepark blijven we immers kwaliteitsvolle onderdelen produceren en blijven we ons wapenen in een competitieve markt."
 • Puget Production Mécanique

  Puget Production Mécanique

  "We halen dubbel zo veel rendement op deze machine met automatisering, als op een machine met een operator!"

Bent u er klaar voor?

Contacteer ons vandaag nog.

Persoonlijk advies?