Innovatie in CNC-automatisering

Innoveren doen we samen.

Bij RoboJob komen we zélf uit de maakindustrie. We beschikken zelf over meer dan 25 jaar praktijkervaring. Innoveren doen we echter samen met u, onze klant. Uw operatoren werken immers dagelijks met onze automatiseringsoplossingen, en zijn dan ook het beste geplaatst om verbeteringen aan te brengen voor uw Turn- of Mill-Assist.

In co-creatie met onze klant blijven we dus verder bouwen aan nieuwe oplossingen. Ons R&D team bestaat uit 6 software ingenieurs en 6 experts in mechanica en elektronica. Zij zetten uw ideeën om de praktijk, met de hoogst mogelijke kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit die u kunt verwachten.

Persoonlijk advies?

Innovatie in CNC-automatisering

Stilstaan is achteruitgaan.

Meest uitgebreide portfolio aan standaardproducten

Vandaag al beschikt RoboJob over het meest uitgebreide portfolio aan standaardoplossingen voor de automatisering van uw draai-, frees- of slijpmachine, en natuurlijk ook van uw draai/freescombinatie.

Meest uitgebreide standaardfuncties

Alle RoboJob-producten beschikken over de meest uitgebreide standaardfuncties in de markt. Natuurlijk blijven we deze verder ontwikkelen en uitbreiden, opdat u ook morgen kunt doen waar u vandaag aan denkt.

Modulair uitbreidbaar

De modulaire uitbreidingen laten u toe om uw automatisering op maat te bouwen.  Zo spreidt u niet enkel uw kosten in de tijd.  U bouwt uw automatisering ook uit in functie van de vraag van uw klanten.

CNC-automatisering hoeft niet te stoppen bij werkstukbelading. Ook de voorbereiding van uw CNC-machine moet kunnen met een druk op de knop: de juiste gereedschappen, opspanningen of klauwen moeten automatisch kunnen worden voorzien.  Net zoals enkelstuks die automatisch bewerkt kunnen worden.

Daar maken we volop werk van. Niet om het over enkele jaren klaar te hebben, maar dit jaar nog. Hou onze nieuwsberichten goed in de gaten, want er zitten weer heel wat vernieuwingen aan te komen!

Samen met uw willen we bouwen aan de lange termijn van de maakindustrie. Geïnspireerd door initiatieven zoals Industrie 4.0, Smart Manufacturing of Factories of the Future maken we er vandaag reeds werk van. Met Helmut De Roovere laten we ons leiden door een CEO die een uitgesproken visie heeft op de toekomst van de maakindustrie. En natuurlijk staan we ook open voor uw ervaring en mening. Spreek ons erover aan, en we zitten graag met u samen. Ons R&D team zet uw en onze ideeën om in de praktijk.

Wilt u meer weten over onze visie op Industrie 4.0? Lees er alles over in onze whitepaper.

Waar stellen we onze innovaties voor?

Bezoek één van onze beurzen & events

 • EMO Hannover

  Hannover

  DE

  EMO Hannover

  RoboJob neemt dit jaar voor de tweede keer deel aan de EMO-beurs in Hannover. U vindt ons in Hal 25, op locatie E 94.  We zullen u er hartelijk ontvangen en onze nieuwste innovaties voorstellen. 

   

 • MSV

  Brno

  CZ

  MSV

  De International Engineering Fair (MSV) is de belangrijkste industriële beurs in Centraal-Europa.  Dezejaarlijkse beurs telt meer dan 1.500 exposanten en 75.000 bezoekers uit 59 landen wereldwijd.  Meer dan een derde van de exposanten komt uit het buitenland. Alle negen van de belangrijkste specialistische sectoren van de ingenieursindustrie zijn zeer goed vertegenwoordigd.

 • Open House GLM

  Grefrath

  DE

  Open House GLM

  Naar goede gewoonte organiseert GLM ook dit najaar weer een Open House, waar onze Turn-Assist 250 zal worden opgesteld aan een Doosan Puma.

Onze Turn- en Mill-Assist Series

Nu al dé standaard in CNC-automatisering.

Wilt u meteen aan de slag?

Contacteer ons vandaag nog.

Persoonlijk advies?

Persoonlijk advies?