Innovatie in CNC-automatisering

Innoveren doen we samen.

Bij RoboJob komen we zélf uit de maakindustrie. We beschikken zelf over meer dan 25 jaar praktijkervaring. Innoveren doen we echter samen met u, onze klant. Uw operatoren werken immers dagelijks met onze automatiseringsoplossingen, en zijn dan ook het beste geplaatst om verbeteringen aan te brengen voor uw Turn- of Mill-Assist.

In co-creatie met onze klant blijven we dus verder bouwen aan nieuwe oplossingen. Ons R&D team bestaat uit 6 software ingenieurs en 6 experts in mechanica en elektronica. Zij zetten uw ideeën om de praktijk, met de hoogst mogelijke kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit die u kunt verwachten.

Persoonlijk advies?

Innovatie in CNC-automatisering

Stilstaan is achteruitgaan.

Meest uitgebreide portfolio aan standaardproducten

Vandaag al beschikt RoboJob over het meest uitgebreide portfolio aan standaardoplossingen voor de automatisering van uw draai-, frees- of slijpmachine, en natuurlijk ook van uw draai/freescombinatie.

Meest uitgebreide standaardfuncties

Alle RoboJob-producten beschikken over de meest uitgebreide standaardfuncties in de markt. Natuurlijk blijven we deze verder ontwikkelen en uitbreiden, opdat u ook morgen kunt doen waar u vandaag aan denkt.

Modulair uitbreidbaar

De modulaire uitbreidingen laten u toe om uw automatisering op maat te bouwen.  Zo spreidt u niet enkel uw kosten in de tijd.  U bouwt uw automatisering ook uit in functie van de vraag van uw klanten.

CNC-automatisering hoeft niet te stoppen bij werkstukbelading. Ook de voorbereiding van uw CNC-machine moet kunnen met een druk op de knop: de juiste gereedschappen, opspanningen of klauwen moeten automatisch kunnen worden voorzien.  Net zoals enkelstuks die automatisch bewerkt kunnen worden.

Daar maken we volop werk van. Niet om het over enkele jaren klaar te hebben, maar dit jaar nog. Hou onze nieuwsberichten goed in de gaten, want er zitten weer heel wat vernieuwingen aan te komen!

Samen met uw willen we bouwen aan de lange termijn van de maakindustrie. Geïnspireerd door initiatieven zoals Industrie 4.0, Smart Manufacturing of Factories of the Future maken we er vandaag reeds werk van. Met Helmut De Roovere laten we ons leiden door een CEO die een uitgesproken visie heeft op de toekomst van de maakindustrie. En natuurlijk staan we ook open voor uw ervaring en mening. Spreek ons erover aan, en we zitten graag met u samen. Ons R&D team zet uw en onze ideeën om in de praktijk.

Wilt u meer weten over onze visie op Industrie 4.0? Lees er alles over in onze whitepaper.

Waar stellen we onze innovaties voor?

Bezoek één van onze beurzen & events

 • Open House Volz

  Witten

  DE

  Open House Volz

  Dit najaar staat de Open House van onze dealer Volz Maschinenhandel op het programma.  Daar vertellen we u graag alles over onze oplossingen voor CNC-automatisering.

 • Open House Mazak

  Leuven

  BE

  Open House Mazak

  Dit najaar neemt RoboJob al voor de zevende (!) opeenvolgende keer deel aan de Open House van Mazak in Haasrode.  Dit jaar pakken we uit met een primeur: onze gloednieuwe TOWER.  Deze nieuwe 'alleskunner' werd nog maar pas gelanceerd op de EMO-beurs in Hannover.  Nu kunt u de TOWER ook bij Mazak in België bewonderen, waar deze imposante toren zal worden opgesteld aan een Mazak Integrex I300 72T.

  Laat deze unieke kans niet liggen, en registreer uw bezoek!

 • Tech Day Mager & Wedemeyer

  Bremen

  DE

  Tech Day Mager & Wedemeyer

  Naar jaarlijkse gewoonte organiseert onze partner Mager & Wedemeyer ook dit najaar haar Tech Day in haar vestiging in Bremen.  Registreer uw bezoek.

Onze Turn- en Mill-Assist Series

Nu al dé standaard in CNC-automatisering.

Wilt u meteen aan de slag?

Contacteer ons vandaag nog.

Persoonlijk advies?