RoboJob - Dé expert in robotisering & automatisering van CNC-machines

RoboJob is dé specialist in de automatisering van CNC-machines voor kleine en middelgrote series.  RoboJob werd in 2007 opgericht, met als missie de maakindustrie opnieuw winstgevend en competitief te maken, en deze industrie opnieuw aantrekkelijk te maken voor jonge werknemers.  Met meer dan 25 jaar ervaring in de maakindustrie én meer dan 40 jaar ervaring in machinebouw heeft RoboJob alle know-how in huis om uiterst gebruiksvriendelijke standaardoplossingen te bouwen die de verspanende industrie weer rendabel kunnen maken.

RoboJob is een bedrijf dat de structurele veranderingen in de toeleverindustrie al snel erkende, waarop het dan ook meteen tot actie is overgegaan.  Bij de zusterfirma Aluro CNC kwamen bij de start van de economische crisis een aantal pijnlijke tekortkomingen naar boven, én één van de redenen hiervoor was de daling van de seriegroottes van bestellingen.

Deze gewijzigde marktstructuren houden onder andere de volgende aspecten in:

  • Kortere levertijden
  • Kleinere hoeveelheden
  • Gebrek aan ervaren CNC-operatoren
  • Stijgende arbeidskosten
  • Just in time productie

Deze ontwikkelingen hebben RoboJob de beslissende impuls gegeven om innovatieve oplossingen te ontwikkelen.  Deze oplossingen stellen de toeleveranciers in staat om onmiddellijk te reageren op de veranderingen in de markt, en op de fluctuerende patronen in de vraag van hun klanten.

Continue ontwikkeling en innovatie

In samenwerking met onze klanten

Meest uitgebreide portfolio aan standaardproducten

RoboJob beschikt over het meest uitgebreide portfolio aan standaardoplossingen voor de automatisering van uw draai-, frees- of slijpmachine, en natuurlijk ook van uw draai/freescombinatie.

Meest uitgebreide standaardfuncties

Alle RoboJob-producten beschikken over de meest uitgebreide standaardfuncties in de markt.

Modulair uitbreidbaar

De modulaire uitbreidingen laten u toe om uw automatisering op maat te bouwen.  Zo spreidt u niet enkel uw kosten in de tijd.  U bouwt uw automatisering ook uit in functie van de vraag van uw klanten.

Snelste in- en omsteltijd

Kortste bewezen in- en omsteltijd in de markt: slechts 5 minuten voor een nieuw onderdeel en 2 minuten voor een repetitief onderdeel.

Installatie

Installatie neemt slechts 3 tot 4 dagen in beslag, waaronder een halve dag opleiding on site.  Daarna kunt u meteen zelfstandig aan de slag.

Meest compacte automatisering op de markt

Compact, toegankelijk én zichtbaar: onze oplossingen zijn de meest compacte beladingsoplossingen op de markt.

Uniek stapelprincipe

Uniek en gepatenteerd stapelprincipe, waardoor u de grootste capaciteit heeft op de kleinste oppervlakte.

CONTACTINFORMATIE

Neem contact op met RoboJob en krijg meteen het antwoord op uw vraag.

Industriepark 13 Zone B
2220 Heist-op-den-Berg
België

+32 (0)15 25 72 74
​info@robojob.eu

Werknemers

Persoonlijk advies?