CNC-Automatisering. Meer dan ooit een noodzaak.

Automatisering is niks nieuws.  Ook niet in de maakindustrie.  Al bijna 15 jaar bouwen we met RoboJob aan laagdrempelige en gebruiksvriendelijke oplossingen die het rendement, de flexibiliteit en de efficiëntie van uw machinepark aanzienlijk kunnen verhogen.  Zo hebben we al meer dan 1.000 van onze robots geïnstalleerd in binnen- en buitenland.  Niemand doet het ons na.

Wat wél nieuw is, is de absolute noodzaak om te investeren in de automatisering van uw machinepark.  Nu meer dan ooit.  De afgelopen maanden werd op een erg pijnlijke manier duidelijk hoe afhankelijk we met z’n allen zijn van onze maakindustrie.  Mondmaskers, ziekenhuisbedden of beademingstoestellen: er bleek al snel een tekort aan.  Bovendien bleek dat het grote merendeel van deze producten in het buitenland geproduceerd wordt. 

Dit is hét moment om uit onze comfortzone te treden en op zoek te gaan naar oplossingen die misschien niet voor de hand liggen.  Enkel dan kunnen we erin slagen om onze lokale maakindustrie nieuw leven in te blazen.  Met oog voor het werkplezier van de operator.  Er zit meer in uw CNC-machine.  Met RoboJob haalt u het er ook uit.

Wacht niet langer en zet nu de stap naar CNC-automatisering.  Bij RoboJob treft u een partner die u het meest uitgebreide portfolio in de markt kan aanbieden.  Bovendien kunt u vertrouwen op onze ervaring met meer van 1.000 installaties op de teller. 

Hoe veilig met ons afspreken?

Kies zelf waar u zich het beste bij voelt:

  • Een afspraak, bij u op kantoor of in onze showroom

  • Telefonisch of via video conference

  • Op kleinschalige events en workshops met een beperkt aantal deelnemers

Welk merk van CNC-machine wilt u automatiseren?

Klik op één van de logo's om praktijkvoorbeelden per machinemerk te bekijken.

Welke automatisering past het best bij uw CNC-machine?

Selecteer hieronder het merk en het model van uw CNC-machine en ontdek welke automatisering het beste past. Klik op het product van uw keuze voor meer informatie.

U bent niet de eerste om te starten met CNC-automatisering.

Honderden bedrijven gingen u reeds voor.

Wat kan automatisering voor u betekenen?

  • Verhogen van uw rendement
  • Meer spindeluren
  • Flexibel inspelen op de vraag
  • Minder fysieke arbeid
  • Manarm produceren
  • Snelle omschakeling

Ontdek de voordelen van CNC-automatisering.

Klik op het icoontje om meer te weten over een voordeel van CNC-automatisering.

Wilt u meteen aan de slag?

Contacteer ons vandaag nog.

Persoonlijk advies?