RoboJob voor de eerste keer naar METAV

RoboJob voor de eerste keer naar METAV

Met meer dan 20 deelnames aan beurzen en evenementen in binnen- en buitenland zal RoboJob weldra een druk jaar afsluiten.  Het afgelopen jaar stonden onder meer MTMS, Salon de l’Industrie en ook EMO Hannover op het programma.  Nu reeds dienen de eerste beurzen van 2018 zich aan: volgend jaar neemt RoboJob voor het eerst deel aan de METAV-beurs in Düsseldorf.

Het wordt de eerste deelname van RoboJob aan METAV“Ook de AMB Messe in Stuttgart staat in september volgend jaar op het programma,” vertelt CEO Helmut De Roovere, “maar we merken dat dat toch een hele afstand is voor onze klanten uit het noorden van het land.  Daarom staat nu ook METAV op het programma dit jaar.”

METAV trekt niet enkel bezoekers aan uit Noord-Duitsland, maar ook Belgen, Nederlanders en Denen steken de landsgrenzen over om METAV te bezoeken.  Meer dan 600 standhouders tonen in Düsseldorf de nieuwste oplossingen voor de metaalindustrie, en lokken daarmee steevast meer dan 35.000 bezoekers.

Op METAV wil RoboJob haar vooraanstaande positie in Duitsland bevestigen.  Het bedrijf presenteert zichzelf op een eigen RoboJob stand, waarbij het ruim de gelegenheid zal bieden om in gesprek te gaan met klanten en partners.  Daarnaast zal de marktleider ook te vinden zijn bij enkele vooraanstaande machineleveranciers.  Verder in het jaar wil RoboJob verder communiceren over de volgende stappen van RoboJob in Duitsland.  “Zoals klanten het van ons gewoon zijn, werken wij continu verder aan een betere bediening van de markt.  Hiervoor zijn heel wat investeringen nodig die wij niet uit de weg gaan.  Onze klanten staan immers steeds op de eerste plaats, waar ook ter wereld.  Wij willen de organisatie zijn die naast de beste producten ook de best mogelijke service in onze sector kan bieden, aldus een vastberaden zaakvoerder Helmut De Roovere.  

Behalve RoboJob vindt u op METAV alle voorname spelers uit de industrie, waaronder ook enkele partners van RoboJob: Yamazaki Mazak, GLM (Doosan) en Hommel (Okuma) zijn enkele van de vele grote namen die zullen deelnemen. 

U vindt RoboJob in Hal 16, op Stand D 76.  Op de RoboJob website kunt u steeds bekijken welke de komende evenementen en beurzen zijn die op het programma staan. 

Persoonlijk advies?