RoboJob versterkt zichzelf tijdens de crisis

RoboJob versterkt zichzelf tijdens de crisis

De Covid19-pandemie stelde ons allemaal voor nieuwe uitdagingen.  De markt verandert continu en we weten niet precies hoe het zal gaan na de huidige crisis.  Hoe lang gaat dit nog duren?  Zal de markt snel weer oppikken?  Hoe snel kunnen onze klanten de capaciteiten aanvullen die de afgelopen jaren zijn gecreëerd?

Bij RoboJob geloven we er heel sterk in dat er licht is aan het eind van de tunnel!  Bovendien gaan steeds meer bedrijven aan de slag met automatisering.  Simpelweg omdat het niet langer de vraag is of het de moeite waard is, maar eerder een kwestie van bestaan ​​is geworden.

Daarom willen we de komende jaren ons stabiele fundament verder uitbouwen en samen met onze zakenpartners nog een stap verder gaan!  Andere sterke bedrijfsgebieden zijn in opkomst en we hebben de komende jaren nieuwe innovaties in petto!

We zijn erg blij dat onze Sales Manager voor Duitsland - de heer Detlef Scholz - nu ter plaatse is op onze locatie in Lehrensteinsfeld en dat hij met onmiddellijke ingang zal helpen bij het verder uitbouwen van de organisatie in de DACH-regio. 

En we kunnen op nog meer versterking rekenen: als Area Sales Manager Noord zal de heer Christian Witte vanaf januari 2021 voor u beschikbaar zijn als opvolger van de heer Scholz.  De heer Witte heeft veel ervaring in zowel de verspanende sector als in automatisering en zal u ondersteunen met zijn competentie en uitzonderlijke verkoopvaardigheden.  U kunt de heer Witte bereiken op +49151 4637 9958 of op christian.witte@robojob.eu (vanaf januari 2021).

Wij feliciteren de heer Scholz en de heer Witte en wensen hen beiden veel succes met hun nieuwe taken!

Persoonlijk advies?