News Detail Hero Image

RoboJob trekt met nieuwe slagzin naar METAV

About RoboJob

Events

Gepubliceerd op

22 jan 2018

Met SEPEM gaat volgende week het nieuwe beursjaar officieel van start voor RoboJob.  De Belgische marktleider in CNC-automatisering toont in Rouen (Frankrijk) haar nieuwe Turn-Assist 200i op de stand van Mazak-dealer Degomme Boccard.  Over slechts enkele weken trekt RoboJob naar Duitsland, waar het voor de eerste keer deelneemt aan de METAV-beurs.

Met deelnames aan SEPEM en METAV wordt het jaar meteen stevig ingezet bij RoboJob. Traditiegetrouw neemt het jaarlijks deel aan meer dan 20 beurzen en evenementen, waar het steevast uitpakt met vernieuwende oplossingen en producten. “Op METAV zal RoboJob ook voor het eerst uitpakken met een nieuwe slagzin”, verklapt CEO Helmut De Roovere.

RoboJob is al meer dan 10 jaar dé specialist in de automatisering van CNC-machines. “Al van bij de start hebben we volop ingezet op de kleine en middelgrote series,” aldus De Roovere. “Bij ons zusterbedrijf hadden we toen immers ingezien dat de Supply Chain in de maakindustrie structureel gewijzigd is, en dat de bestellingen van een beperkt aantal onderdelen eerder de regel geworden is dan de uitzondering. Met ‘Simply Robotizing CNC’ hebben we proberen duidelijk te maken wat we juist doen bij RoboJob: we bouwen erg eenvoudige, laagdrempelige standaardproducten om CNC-machines te robotiseren. Dat blijven we uiteraard doen, maar vandaag doen we nog meer.”

First in CNC Automation

RoboJob is de afgelopen jaren uitgegroeid tot onbetwist markleider in binnen- en buitenland. Haar Turn- en Mill-Assist Series worden algemeen erkend als de standaard in CNC-automatisering. Met de nieuwe slagzin – First in CNC Automation – wil RoboJob haar verworven positie bevestigen: “We achten de tijd nu rijp om niet enkel ons marktleiderschap te bevestigen, maar ook de rol van pionier die we vanaf dag 1 hebben opgenomen en niet meer hebben losgelaten: we waren de eerste om een standaardproduct uit te bouwen, specifiek om de kleinere aantallen te automatiseren. Op een laagdrempelige manier, compact en snel in te stellen. En toch met de nodige flexibiliteit, opdat je met één zelfde automatisering heel verschillende werkstukken kunt automatiseren. Die pioniersrol willen we niet meer loslaten. We blijven inzetten op nieuwe oplossingen en producten. Met onze Tower tonen we dat we niet enkel series kunnen automatiseren, maar ook enkelstuks en uiteindelijk zelfs gereedschappen en opspanmiddelen. Mede daardoor kunnen we onze klanten vandaag het meest uitgebreide portfolio in CNC-automatisering aanbieden.”

Drie beursstanden

Dat portfolio kunnen de bezoekers aan METAV bewonderen op maar liefst 3 verschillende beursstanden: Hommel Unverzagt toont de Mill-Assist Essential aan een Quaser, Okuma de Turn-Assist 200i aan een Okuma en RoboJob toont de Turn-Assist Racks op haar eigen stand.

De bezoekers aan SEPEM en METAV zullen het graag horen: zowel in Frankrijk als Duitsland is de opmars in CNC-automatisering volop bezig. Duitsland behoort al langer tot de grootste afnemer van RoboJob-producten, terwijl ook Frankrijk de laatste jaren een flinke groei kende.

SEPEM vindt plaats in Rouen, van 30 januari tot en met 1 februari. METAV vindt plaats in Düsseldorf, van 20 tot en met 24 februari.

Dit artikel delen?

RoboJob logo

Hoofdkantoor

RoboJob NV

Knotwilgenweg 19

2220 Heist-op-den-Berg

België

info@robojob.eu

+32 (0)15 25 72 74

BE0889 561 066

Technologiecentrum

RoboJob GmbH

Neuwiesen 3

74251 Lehrensteinsfeld

Duitsland

info@robojob.eu

+49 (0)7134 917 4339

DE319 559 293

RoboJob USA

An Alliance with Fusion OEM

6951 High Grove Boulevard

Burr Ridge, IL 60527

Verenigde Staten

info@robojob-usa.com

1.866.952.9020