News Detail Hero Image

RoboJob telt af naar eerste beursdeelnames sinds anderhalf jaar

Events

Auteur

Steven Craenen

Gepubliceerd op

17 aug 2021

Nog 3 weken en dan is het eindelijk weer zover: bij RoboJob telt men reikhalzend af naar de eerste beursdeelnames sinds anderhalf jaar.  En het worden er meteen 2 in dezelfde week: Global Industrie in Lyon en Machineering in Brussel.  Het is alle hens aan dek, want niet enkel de beursplanning is goed gevuld.

Het zijn drukke tijden bij RoboJob. Over 3 weken staan met Global Industrie in Lyon en Machineering in Brussel de eerste beurzen sinds anderhalf jaar op het programma. Daarnaast loopt ook de installatieplanning goed vol. Dit wordt een recordjaar voor RoboJob,” vertelt CEO Helmut De Roovere. “Nooit eerder kregen we zoveel bestellingen binnen, zowel uit het binnenland als tot ver daarbuiten. CNC-automatisering is meer relevant dan ooit.”

Dat heeft veel te maken met de Corona-epidemie die al meer dan anderhalf jaar woedt. Dat heeft de vraag naar CNC-automatisering duidelijk in een stroomversnelling gebracht. “We merken dat we niet enkel bijkomende bestellingen mogen noteren van bestaande klanten, maar ook heel wat nieuwe klanten hebben de stap naar de automatisering van hun machinepark gezet. De epidemie heeft onze klanten doen inzien dat onze robots hen meer zekerheid kunnen bieden in deze onzekere tijden,” aldus De Roovere. “Ook de sterke heropleving van de maakindustrie maakt dat er extra spindeluren gedraaid moeten worden om aan de hoge vraag te voldoen.”

Het maakt dat de installatieplanning goed volloopt bij RoboJob. “Maar gelukkig kunnen we ook rekenen op onze gecertificeerde installatiepartners om mee aan de vraag te voldoen. We hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de uitbreiding van onze organisatie – ook tijdens Corona. Daar plukken onze klanten nu de vruchten van, gezien we hen de best mogelijke service kunnen blijven bieden, ook wanneer het druk wordt.”

Global Industrie vindt plaats van 6 tot en met 9 september 2021 in Eurexpo Lyon. Machineering start op 8 september loopt door tot en met 10 september 2021, traditiegetrouw in Paleis 5 op Brussels Expo. “Het gaat deugd doen om weer op een beurs te staan,” blikt De Roovere al vooruit. Het wordt het ideale moment voor nieuwe klanten om kennis te maken met de mogelijkheden van CNC-automatisering. Zo tonen we op Global Industrie onze Tower en de Turn-Assist 270 i, maar daarnaast beschikt RoboJob natuurlijk over tal van andere oplossingen voor de automatisering van draai- en freesmachines.”

Dit artikel delen?

RoboJob logo

Hoofdkantoor

RoboJob NV

Knotwilgenweg 19

2220 Heist-op-den-Berg

België

info@robojob.eu

+32 (0)15 25 72 74

BE0889 561 066

Technologiecentrum

RoboJob GmbH

Neuwiesen 3

74251 Lehrensteinsfeld

Duitsland

info@robojob.eu

+49 (0)7134 917 4339

DE319 559 293

RoboJob USA

An Alliance with Fusion OEM

6951 High Grove Boulevard

Burr Ridge, IL 60527

Verenigde Staten

info@robojob-usa.com

1.866.952.9020