RoboJob stunt met beurspromoties voor Techni-Show

RoboJob stunt met beurspromoties voor Techni-Show

15 tot en met 18 maart 2016 staat met stip genoteerd in de agenda van RoboJob.  Dan vindt immers de Techni-Show plaats, de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux voor de verspaning en de machinebouw.  De marktleider in CNC-automatisering belooft een nieuw product voor te stellen op de Techni-Show, en pakt bovendien nu ook uit met beurspromoties.

De Techni-Show staat alom bekend als dé beurs in de Benelux wanneer het gaat over productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen.  De afgelopen jaren is het aantal exposanten én bezoekers in stijgende lijn, en dat heeft alles te maken met de goede naam die Techni-Show de afgelopen jaren heeft opgebouwd.  Zo kon tijdens de editie van 2014 niet naast automatisering gekeken worden, op dat moment dé trend in de markt.  Die trend is ondertussen de standaard geworden, en RoboJob heeft haar Turn- en Mill-Assist Series kunnen neerzetten als dé standaardproducten in de markt.

“Twee jaar geleden was deze beurs een heel mooie binnenkomer voor ons,” vertelt mede-oprichter en –zaakvoerder Helmut De Roovere.  “We hadden er een bescheiden stand, waar we 4 producten demonstreerden.  Daaronder ook onze Mill-Assist Conveyor, destijds een primeur in de Benelux.  Op 2 jaar tijd is er al heel wat veranderd.  RoboJob is een volwassen bedrijf geworden, met meer dan 20 werknemers, en afgelopen zomer rondden we de kaap af van de eerste 200 installaties.  Nu zitten we al over de 250.

“Automatisering is nu niks nieuws meer,” gaat De Roovere verder.  “Meer zelfs, het is gewoon de standaard geworden.  Wie vandaag niet mee is met automatisering, valt uit de boot.  Het is geen kwestie meer óf je automatiseert, maar hoe je automatiseert.  Bij RoboJob komen we zelf uit de verspaning, en hebben we al 25 jaar ervaring met het optimaliseren van productieprocessen in en rond CNC-machines.  Die kennis passen wij nog steeds toe bij elke nieuwe ontwikkeling.  Zo wordt ook elke nieuwe ontwikkeling eerst grondig getest op de werkvloer, vooraleer we ermee naar buiten komen.”

Zo’n nieuwe ontwikkeling zit er ook nu weer aan te komen.  Zo maakte RoboJob onlangs bekend dat het een nieuw product zal voorstellen op de Techni-Show.  Er wordt al druk gespeculeerd over wat dat dan zal worden, en het zal ongetwijfeld veel bezoekers naar stand D 010 in Hal 11 trekken, waar RoboJob deze keer uitpakt met een beursstand die dubbel zo groot is als op de vorige uitgave.  “We zijn dan ook gegroeid, bieden meer standaardoplossingen aan dan eender welke andere partij in ons segment, en blijven gefocust op onze hoofdtaak: de maakindustrie weer leefbaar maken.  Dat doen we met onze standaardproducten, waar de klant verschillende modulaire uitbreidingen kan aan toevoegen.  Zo krijgt hij uiteindelijk een automatisering op maat, die perfect beantwoordt aan zijn opdrachten en behoeften.”

Van Bussel Metaaltechniek is een mooi voorbeeld van zo’n automatisering op maat: de verspanende afdeling van de machinebouwer en toeleverancier uit Asten bij Eindhoven automatiseerde een Mazak Integrex i-400S met een Turn-Assist 250.  Die werd tevens uitgerust met de Assenuitbreiding, én de opties Pallet Load en Pallet Unload.  Een schoolvoorbeeld van hoe Van Bussel een automatisering op maat kreeg, bestaande uit een standaardproduct met standaard modulaire uitbreidingen.

In aanloop naar de Techni-Show maakte RoboJob nu ook bekend dat het uitpakt met beurspromoties om U tegen te zeggen.  “We hebben promoties samengesteld van onze meest verkochte producten,” licht Business Development Manager Jelle De Roovere toe.  “Die producten demonstreren we op de beurs, niet enkel op onze eigen beursstand, maar ook op de standen van onze partners FANUC , Yamazaki Mazak, Promas én Evolent Machines.  Uiteraard krijgen we op beurzen regelmatig de vraag wat deze systemen kosten, net zoals ze daar dan staan.  Voor onze Techni-Show bezoekers hebben we deze keer goed nieuws: zij kunnen nu éénmalig profiteren van uitzonderlijke beursvoorwaarden.  Bovendien hebben we reeds installatiedata voorzien zodat hun aankoop ook zo snel mogelijk kan renderen.  Wij hanteren hier het principe First Come, First Serve.  Wie er snel bij is kan zo niet alleen prijs-technisch een goede zaak doen, het systeem staat bovendien kort na de Techni-Show al bij u in de productie.”

Voor meer informatie over deze promoties, neemt u best nu al contact op met uw vertegenwoordiger.  Deze contactgegevens vindt u terug op onze website www.robojob.eu/contact.
 

Persoonlijk advies?