RoboJob pakt uit bij grootste Doosan-dealer in Duitsland

RoboJob pakt uit bij grootste Doosan-dealer in Duitsland

Net als vorig jaar is de agenda bij RoboJob ook dit najaar druk bezet.  De Belgische marktleider in CNC-automatisering neemt deel aan tal van beurzen en evenementen.  De vele verspaners in binnen- en buitenland willen namelijk graag met eigen ogen zien hoe flexibel en efficiënt de standaardoplossingen van RoboJob zijn, en hoe deze hun rendement kunnen verhogen.  Deze week nog pakt RoboJob uit bij de grootste Doosan-dealer in Duitsland, GLM Werkzeugmaschinen.

GLM Werkzeugmaschinen is al sinds jaar en dag de grootste zelfstandige verdeler van Doosan CNC-machines in Duitsland.  Het bedrijf heeft een grote showroom in Grefrath (Noordrijn-Westfalen), waar GLM haar bezoekers verwelkomt tijdens een Open House. Van 22 tot 24 oktober 2015 zullen er niet enkel tal van draaimachines en bewerkingscentra worden gedemonstreerd.  Ook RoboJob werd uitgenodigd om haar standaardproducten voor CNC-automatisering te demonstreren.

De Turn-Assist 250 wordt er opgesteld aan een Doosan Puma draaibank.  Deze Turn-Assist 250 zal er live aan het werk te zien zijn, en daarbij wordt ook de wenteleenheid voor draaistukken gedemonstreerd.  Ook de liefhebbers van het freeswerk komen er aan hun trekken: de Mill-Assist Essential – ook met wenteleenheid – wordt er immers opgesteld aan een Doosan Mynx 5400.

Doosan en RoboJob hebben al langer een internationale samenwerking op poten gezet.  Eind vorig jaar en begin dit jaar nog was RoboJob ook aanwezig op de Open House events van Germond en Dormac, respectievelijk de Belgische en Nederlandse verdeler van Doosan.  Doosan is dan ook één van de grootste producenten van CNC-machines in Europa.
 

Persoonlijk advies?