News Detail Hero Image

RoboJob organiseert Workshops rond CNC-Automatisering

Events

Gepubliceerd op

29 sep 2020

Nu er dit jaar geen beurzen meer op de planning staan bij RoboJob, zet de internationale marktleider in CNC-Automatisering andere middelen in om klanten te informeren.  Op 8 oktober vindt in Duitsland de eerste Automation Team Day plaats, en in België staan er maandelijks twee workshops op het programma.

Ook bij RoboJob moet men creatief te werk gaan om klanten zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden van CNC-Automatisering. De beursplanning voor dit jaar werd helemaal overhoop gehaald, en het bedrijf besloot daarop zelf om dit jaar niet meer aan beurzen deel te nemen. “Maar we merken wel dat er veel vraag is naar de mogelijkheden van CNC-Automatisering,” vertelt CEO Helmut De Roovere. “Dit jaar is voor iedereen een heel moeilijk jaar, ook in de verspaning. Maar bedrijven zien nu wel in dat automatisering een absolute noodzaak geworden is. Ze is zelfs essentieel geworden om in deze periode te overleven.”

Om de vele bedrijven op een kwalitatieve manier te informeren, organiseert RoboJob nu maandelijks 2 workshops in haar showroom in Heist-op-den-Berg. “Vooraf registreren is noodzakelijk, want we beperken het aantal deelnemers tot 15 personen. Die 15 personen delen we dan in in groepjes van 5 mensen. Het spreekt voor zich dat we daarnaast alle mogelijke voorzorgsmaatregelen treffen om ieders gezondheid veilig te stellen,” aldus De Roovere.

Naast de workshops in Heist-op-den-Berg vindt op 8 oktober ook de eerste Automation Team Day plaats in de Duitse vestiging van RoboJob, in Lehrensteinsfeld vlak bij Heilbronn. Daar organiseert het bedrijf samen met machinefabrikant Okuma een klantenevenement. Wie zich liever niet inschrijft voor een kleinschalige workshop of event, kan natuurlijk altijd vragen om een persoonlijke afspraak, en dat kan zowel off-line als online. We willen onze klanten zelf laten kiezen bij welk soort afspraak ze zich het beste voelen.”

Dit artikel delen?

RoboJob logo

Hoofdkantoor

RoboJob NV

Knotwilgenweg 19

2220 Heist-op-den-Berg

België

info@robojob.eu

+32 (0)15 25 72 74

BE0889 561 066

Technologiecentrum

RoboJob GmbH

Neuwiesen 3

74251 Lehrensteinsfeld

Duitsland

info@robojob.eu

+49 (0)7134 917 4339

DE319 559 293

RoboJob USA

An Alliance with Fusion OEM

6951 High Grove Boulevard

Burr Ridge, IL 60527

Verenigde Staten

info@robojob-usa.com

1.866.952.9020