RoboJob opnieuw te gast bij Open House Mazak

RoboJob opnieuw te gast bij Open House Mazak

Naar goede gewoonte organiseert de Europe markleider in CNC-machines, Yamazaki Mazak Europe, in december haar opendeurdagen, ook gekend als de Private Show.  Een al even goede gewoonte blijkt dat RoboJob ook nu weer op de partnerlijst staat te pronken.  Deze keer pakt RoboJob er uit met zijn absolute standaard: de Turn-Assist 180.  De Open House van Mazak vindt plaats in het nieuwe Europees Logistiek Centrum, op 1, 2 en 3 december 2015.

Het lijkt wel een jaarlijkse gewoonte worden.  RoboJob mocht de afgelopen 4 edities niet ontbreken tijdens de Private Show, de ‘Open House’ van Mazak.  En ook nu blijkt RoboJob weer een fel begeerde plaats veroverd te hebben tijdens dit prestigieuze evenement van Mazak te Haasrode.  Het getuigt van het wederzijds vertrouwen en de goede samenwerking tussen beide bedrijven.  

Begin dit jaar werd het nieuwe Europees Logistiek Centrum van Mazak plechtig geopend.  Ook voor deze gelegenheid werden verschillende partners, klanten en leveranciers van Mazak uitgenodigd.  RoboJob pakte er toen uit met maar liefst 5 vernieuwingen voor de Belgische markt.  Voor deze editie van de Open House wordt de Turn-Assist 180 wordt opgesteld aan een Quick Turn Smart 100 S.  De Turn-Assist 180 is de meest compacte automatisering in de markt die draaimachines belaadt.  Tijdens de Private Show wordt dé standaardoplossing bij uitstek live gedemonstreerd aan de vele bezoekers.

RoboJob en Mazak blijken al langer een goede verstandhouding te hebben.  “Dat is inderdaad zo,” bevestigt mede-oprichter en –zaakvoerder Helmut De Roovere.  “Niet enkel in België en Nederland wordt er samengewerkt.  Ook in Duitsland, Noorwegen, Zweden, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk hebben we succesvolle partnerships opgezet.  Daar nemen de Mazak dealers zelfs de verkoop van de RoboJob standaardproducten voor hun rekening.”

“Natuurlijk zijn we enorm opgetogen dat RoboJob ook deze keer weer gevraagd wordt om deel te nemen aan de Open House.  Er is geen enkele andere partner die vijf opeenvolgende keren werd uitgenodigd.  Dat betekent toch dat Mazak vertrouwen heeft in ons, maar ook in onze systemen.  Het bewijst dat onze producten als dé standaard in de markt worden aanzien en we hiermee onze positie van marktleider in de Benelux alle eer aan doen. In de Benelux hebben we ondertussen een aanzienlijke installed base en ook het orderboek voor volgend jaar loopt al aardig vol.  De combinatie Mazak + RoboJob is een zeer gegeerde combinatie ,” aldus een fiere De Roovere.

Of RoboJob ook op dit evenement weer zal uitpakken met vernieuwingen, valt nog af te wachten.  De genodigden wachten alvast benieuwd af.
De Open House van Mazak vindt plaats op 1, 2 en 3 december 2015 in het nieuwe Europees Logistiek Centrum van Mazak.  Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u terecht bij info@robojob.eu 
 

Persoonlijk advies?