RoboJob op de agenda voor Tech Days bij Mager und Wedemeyer

RoboJob op de agenda voor Tech Days bij Mager und Wedemeyer

In de laatste rechte lijn naar de AMB Messe maakte RoboJob bekend dat het een nieuwe samenwerkingsovereenkomst in Duitsland had gesloten.

In de laatste rechte lijn naar de AMB Messe maakte RoboJob bekend dat het een nieuwe samenwerkingsovereenkomst in Duitsland had gesloten. Mager & Wedemeyer Werkzeugmaschinen GmbH, een van de grootste distributeurs van Mazak in West-Europa, werd nu ook distributeur van RoboJob. De in Bremen gevestigde distributeur van Mazak heeft RoboJob toegevoegd aan de lijst van exposanten op zijn evenement Tech Days, dat op 26 en 27 november 2014 in Bremen zal plaatsvinden. 

Mager & Wedemeyer is gevestigd in Bremen in het noordwesten van Duitsland en heeft een lange traditie in de verkoop en het onderhoud van machines en werktuigen. Het bedrijf werd in 1899 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een gevestigde onderneming met een onberispelijke reputatie. Sinds 1977 is het bedrijf ook gestart met de verkoop van draai- en freesmachines voor Mazak. Mager & Wedemeyer voegt nu ook de producten van RoboJob toe aan zijn assortiment: de Turn-Assist en Mill-Assist zijn geïntegreerde systemen voor het automatisch beladen en ontladen van draaibanken en freesmachines. De beide systemen worden gebruikt voor een breed scala van afmetingen (standaard ø 5 tot 400 mm) en gewichten (tot 700 kg). Mager & Wedemeyer wordt nu de exclusieve distributeur van de automatisatiesystemen van RoboJob.

Elk jaar organiseert Mager & Wedemeyer de “Tech Days”, opendeurdagen in zijn vestiging in Bremen, waar de nieuwste trends en technologieën aan de klanten van M&W worden voorgesteld. RoboJob nam vorig jaar al deel aan de Tech Days en zal ook nu zijn standaard automatisatiesystemen voorstellen en demonstreren: de Turn-Assist 250 en de Mill-Assist Essential. Het zal natuurlijk ook enkele van zijn nieuwste ontwikkelingen onder de aandacht brengen. Voorlopig blijft het echter een goed bewaard geheim welke innovatie de Belgische specialist ditmaal zal onthullen.

Voor meer info: 
http://www.mager-wedemeyer.com/ 

Persoonlijk advies?