RoboJob neemt de perfecte start in aanloop naar de AMB

RoboJob neemt de perfecte start in aanloop naar de AMB

Het is alle hens aan dek bij RoboJob – de Belgische marktleider in de automatisering van kleine en middelgrote series – tijdens de laatste voorbereidingsfase voor de AMB.

Het is alle hens aan dek bij RoboJob – de Belgische marktleider in de automatisering van kleine en middelgrote series – tijdens de laatste voorbereidingsfase voor de AMB. AMB zal dit jaar de grootste Europese beurs voor Metaalbewerking zijn. Terwijl de vrachtwagens al onderweg zijn, en de stand wordt opgezet, is RoboJob ook verheugd om een nieuwe samenwerkingsovereenkomst in Duitsland aan te kondigen. Mager & Wedemeyer Werkzeugmaschinen GmbH, één van de grootste dealers van Mazak in West-Europa, wordt de volgende partner in een al lange rij.

AMB, de Internationale vakbeurs voor Metaalbewerking, is de grootste beurs die dit jaar in Europa zal plaatsvinden: meer dan 1.300 exposanten uit bijna 30 landen zullen met hun nieuwste ontwikkelingen meer dan 90.000 bezoekers uit binnen-en buitenland naar Stuttgart lokken. Het is dan ook één van de belangrijkste vakbeurzen voor de Belgische specialist in het automatisch beladen en ontladen van CNC-machines. Aangezien een groot deel van de beurs bezoekers zijn gevestigd in Duitsland, is RoboJob zeer verheugd om de nieuwe samenwerkingsovereenkomst juist op dit tijdstip te kunnen aankondigen. 

"In feite," legt mede-oprichter en zaakvoerder Helmut De Roovere uit: "is Mager & Wedemeyer al wel een tijdje onze partner. Ze hebben ons al meerdere sales leads aangebracht en hebben ook al verschillende van onze standaardproducten verkocht in het afgelopen jaar. We hadden een gentlemen's agreement over de voorwaarden, maar zelfs de beste vrienden moeten wel eens een aantal dingen op papier zetten en het glas heffen op een succesvolle samenwerking. En dat is wat er nu eindelijk gebeurd is. Er is geen haar op mijn hoofd dat eraan twijfelt dat ze ook in de toekomst nieuwe klanten gaan blijven aanbrengen, te beginnen op AMB."

Gevestigd in Bremen, in het noordwesten van Duitsland, heeft Mager & Wedemeyer al een lange geschiedenis in de verkoop en het onderhoud van machines en gereedschappen. Het bedrijf werd opgericht in 1899 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een gevestigde waarde met een onberispelijke reputatie. Sinds 1977 is men ook gestart met de verkoop van CNC-draaibanken en freesmachines voor Mazak. Mager & Wedemeyer kan nu de RoboJob-producten toevoegen aan het portfolio: de Turn-Assist en Mill-Assist zijn geïntegreerde oplossingen voor het automatisch beladen en ontladen van CNC-gestuurde draaibanken en freesmachines. Beide systemen kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan afmetingen (standaard ø 5-400 mm) en gewichten (tot 700 kg). Mager & Wedemeyer zal de exclusieve dealer van deze automatiseringsoplossingen worden. 

Sales Manager Guido Schwabe verklaart zijn keuze voor RoboJob: "We hebben Helmut (De Roovere) en Luc (De Ceuster) reeds vele jaren geleden ontmoet, en hebben altijd al bewondering gehad voor hun filosofie en visie op de automatisering van CNC-machines. Niet alleen begrijpen ze de uitdagingen van vandaag erg goed - ze zijn ook in staat om gebruiksvriendelijke en effectieve oplossingen te ontwikkelen die deze uitdagingen kunnen aanpakken. We hebben ook gekeken naar andere leveranciers en bij diverse automatiseringssystemen op de markt. Tijdens onze eigen Tech Days evenement van vorig jaar konden we aan de reacties van onze klanten zien dat RoboJob veruit de beste automatiseringsoplossing op de markt is. Dat overtuigde ons om verder te gaan en uit te groeien tot een exclusieve dealer van RoboJob. Ik ben blij dat we onze samenwerking nu ook hebben geformaliseerd, en ik kijk ernaar uit om de producten van RoboJob al volgende week op de AMB Messe voor te stellen! "

De AMB-beurs vindt plaats van 16 tot en met 20 september in de Messe Stuttgart, op een halve dag rijden van Brussel, Antwerpen of Eindhoven. Met het vliegtuig bent u er al op een goed uur. U vindt RoboJob in Hal 7, op Stand 7A74.

RoboJob is dé specialist in het automatisch beladen en ontladen van CNC-machines. Op de RoboJob-stand kunt u terecht voor onze producten, technische informatie en prijsaanvragen. 
Voor meer info: 
http://www.mager-wedemeyer.com/

 

Persoonlijk advies?