News Detail Hero Image

RoboJob maakt geslaagde intrede in Italië

Resellers

Gepubliceerd op

17 okt 2018

De voorbije week maakte RoboJob haar debuut in Italië, met een allereerste deelname aan de Bi-Mu beurs in Milaan.  Daar mocht de Belgische CNC-specialist de Turn-Assist 200 i tonen op de stand van Overmach, de nieuwste RoboJob-dealer.

Na haar deelname aan de AMB-beurs in Stuttgart kon RoboJob met het nieuws uitpakken dat Overmach de nieuwste dealer zou worden in het reeds wijd verspreide netwerk van RoboJob-dealers in Europa. Overmach is de exclusieve verdeler van Doosan CNC-machines in Italië. RoboJob werd op AMB meteen ook uitgenodigd om deel te nemen aan de Bi-Mu beurs in Milaan.

“Bi-Mu is de grootste vakbeurs in Italië wanneer het over de metaalverwerkende industrie gaat,” vertelt Area Sales Manager Bart Vercruysse. Vercruysse was ter plaatse om Overmach te ondersteunen tijdens deze beurs. Daar werd de Turn-Assist 200 i opgesteld aan een Doosan Lynx 2600 LSY. “We zijn er werkelijk overrompeld door de ontelbare bezoekers die interesse toonden in onze automatiseringsoplossingen. Het bevestigt dat Italië klaar is om ook mee te stappen in het verhaal van CNC-automatisering voor de kleinere en middelgrote series. Tot op heden lag de focus immers op de grotere, industriële automatisering.”

Tijdens de beurs wist Overmach meteen al enkele orders te noteren, en verwacht wordt dat het snel de eerste systemen van RoboJob zelf zal kunnen installeren. “Daarom staan er de komende weken al opleidingen gepland voor de techniekers van Overmach. Zij zullen onze systemen immers zelfstandig gaan installeren. Onze Integrated systemen zijn immers zodanig snel en eenvoudig te installeren dat ook onze gecertificeerde partners daarmee aan de slag kunnen. Na een grondige opleiding uiteraard,” aldus Vercruysse. Op die manier vergroten we ook onze installatiecapaciteit en hopen we snel de levertermijnen terug te dringen.

De Bi-Mu beurs is nog niet de laatste beurs geweest dit jaar. Over enkele weken staat ook Metavak in Gorinchem weer op de agenda, en net ervoor neemt RoboJob ook deel aan de Open House bij Germond in Izegem. Op de website van RoboJob vindt u steeds een up-to-date overzicht van alle beurzen en evenementen.

Dit artikel delen?

RoboJob logo

Hoofdkantoor

RoboJob NV

Knotwilgenweg 19

2220 Heist-op-den-Berg

België

info@robojob.eu

+32 (0)15 25 72 74

BE0889 561 066

Technologiecentrum

RoboJob GmbH

Neuwiesen 3

74251 Lehrensteinsfeld

Duitsland

info@robojob.eu

+49 (0)7134 917 4339

DE319 559 293

RoboJob USA

An Alliance with Fusion OEM

6951 High Grove Boulevard

Burr Ridge, IL 60527

Verenigde Staten

info@robojob-usa.com

1.866.952.9020