RoboJob kondigt nieuwe partner aan op de PRODEX vakbeurs

RoboJob kondigt nieuwe partner aan op de PRODEX vakbeurs

In een jaar waarin je agenda gemakkelijk gevuld kan worden met beursbezoeken, is de PRODEX vakbeurs één van de laatste beurzen die niet mag ontbreken.

In een jaar waarin je agenda gemakkelijk gevuld kan worden met beursbezoeken, is de PRODEX vakbeurs één van de laatste beurzen die niet mag ontbreken. Dit jaar wordt de zevende editie van het grootste evenement in de Zwitserse maakindustrie georganiseerd. Van 18 tot 21 november 2014 kunnen de bezoekers alles leren over werktuigmachines, gereedschappen en meettechnieken in de productie. Voor de allereerste keer zal ook RoboJob aanwezig zijn op PRODEX. De Belgische specialist in het automatisch beladen en ontladen van CNC-machines kondigt er tevens een exclusieve samenwerkingsovereenkomst aan met Suhner Automation.

Suhner Automation is een Zwitsers bedrijf, gespecialiseerd in zuinige, low-cost productie-oplossingen. Het bedrijf staat alom bekend als een leider op het gebied van verspaningsoplossingen. Gevestigd in Brugg, tussen Bazel en Zürich, maakt het deel uit van de Suhner Group, dat ideeën en oplossingen ontwikkeld heeft om “state-of-the-art” industriële producten en productieprocessen te maken. De Suhner Group werd precies 100 jaar geleden opgericht, en bestaat uit business units die zijn gespecialiseerd in bewerking, gereedschappen, transmissies, stempelen, productie, luchtvaart, snijden en automatisering.

Jürg Beutler, Managing Director van Suhner Automation AG, is blij om ook de standaard automatiseringsproducten van RoboJob toe te voegen aan het portfolio van Suhner Automation: "De Otto Suhner Group is een organisatie die nu al precies 100 jaar bestaat, met locaties verspreid over de hele wereld. Wij zijn specialisten in verschillende marktsegmenten, waar onze belangrijkste focus steeds op innovatie geweest is. Suhner Automation AG werd opgericht met de focus op integrale oplossingen voor machines. Dus we weten heel goed dat flexibiliteit hét sleutelwoord tot succes is in deze markt. Toen we de RoboJob producten leerden kennen, waren we aangenaam verbaasd over hun flexibiliteit en gebruiksgemak. Hun producten zullen een grote toegevoegde waarden brengen aan ons portfolio. Daarom vroegen we RoboJob om een samenwerking op te zetten. De transparante bedrijfsstructuur en de focus op innovatie zijn perfect in lijn met onze visie bij Suhner Automation AG. We zijn ervan overtuigd dat we met Suhner Automation zullen beantwoorden aan de hoge kwaliteitseisen in onze eigen markt en een innovatief product aan de metaalverwerkende industrie kunnen leveren, die de productiviteit en flexibiliteit zal doen toenemen."

RoboJob mede-oprichter en CEO Helmut De Roovere is verheugd om Suhner en Zwitserland te kunnen toevoegen aan de groeiende lijst van partners en landen waar de RoboJob-producten met succes worden aangeboden: "Dit jaar is een belangrijke stap voorwaarts gebleken voor RoboJob. We hebben ondertussen partnerovereenkomsten ondertekend in Australië, Nieuw-Zeeland, Zweden, Duitsland, Oostenrijk en nu dus ook Zwitserland. De lijst van partners begint indrukwekkend te worden, ook omdat één ieder van hen een uitstekende reputatie heeft opgebouwd in de respectievelijke markt, en zij delen allen onze filosofie. Suhner is daarop geen uitzondering.", legt De Roovere uit. "Suhner maakt deel uit van een grotere groep, die al 100 jaar bestaat! Net als wij richten ze zich in de eerste plaats op de klant en willen ze hun klanten slimme maar gebruiksvriendelijke oplossingen bieden. Ik ben ervan overtuigd dat zal blijken dat ze een uitstekende partner zijn, niet enkel voor RoboJob, maar vooral voor de productiebedrijven in Zwitserland."

Op de PRODEX vakbeurs wordt de nieuwe samenwerkingsovereenkomst officieel aangekondigd door beide partners. Suhner Automation zal ook de RoboJob Turn-Assist 250 met de Assenuitbreiding demonstreren. Suhner Automation en RoboJob kunnen op PRODEX vakbeurs worden bezocht van 18 tot 21 november 2014 in stand L11 in hal 1.1.

Voor meer informatie: 
http://www.suhner-automation-expert.com
http://www.prodex.ch

Persoonlijk advies?