News Detail Hero Image

RoboJob helpt klanten door nieuw partnership met GEFA Bank

About RoboJob

Events

Auteur

Steven Craenen

Gepubliceerd op

23 okt 2019

Het was een opvallende boodschap op de RoboJob-stand tijdens de EMO-beurs: een volledige RoboJob-installatie voor minder dan € 2.000 per maand.  Het trok de aandacht van heel wat bezoekers die willen inzetten op CNC-automatisering.

Tijdens de EMO-beurs maakte RoboJob – de internationale marktleider in CNC-automatisering – een nieuw partnership bekend. Deze keer niet met een nieuwe dealer, maar met de GEFA Bank in Duitsland. Dankzij dit partnership kunnen de klanten van RoboJob een Mill-Assist Essential i met 20kg robot leasen voor minder dan € 2.000 per maand. Ook voor de andere producten van CNC-automatisering is leasing voortaan mogelijk.

“Het is onze verantwoordelijkheid om mee na te denken over hoe we onze klanten het best kunnen helpen,” vertelt Verkoopsleider Detlef Scholz. “Dat doen we niet enkel dagdagelijks rond het inzetten van onze robots en de daarbij horende productieprocessen. We denken ook mee na over de meest optimale financiering van de investeringen die onze klanten moeten doen. Dit onderstrepen we nu door een nieuw partnership met GEFA Bank, één van de meest toonaangevende banken in de metaalverwerkende industrie in Duitsland.”

Concreet houdt de samenwerking in dat een RoboJob-klant in Duitsland nog steeds het gesprek aangaat met RoboJob en haar Dealers en Agenten. Wanneer het over de cijfers gaat, kan RoboJob niet enkel de aankoop van een systeem voorstellen, maar ook een leasing-formule. Daarbij wordt de offerte van RoboJob overgemaakt aan GEFA Bank, dat binnen de 48u uitsluitsel zal geven over de mogelijkheid én de kostprijs van de leasingformule. GEFA Bank gaat daarvoor de kredietwaardigheid van de klant na, en legt dan meteen het voorstel op tafel. Zo wordt er kort op de bal gespeeld, en weet de klant meteen waar hij aan toe is.

“We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier een aantrekkelijke keuze kunnen aanbieden aan onze klant: zelf kopen, of leasen. Het is natuurlijk de klant zelf die nog kan beslissen welke formule hem het meest interessant lijkt.” Tijdens de EMO-beurs was er alvast heel wat interesse voor de leasing-formule. Ondertussen blijkt dat de eerste aankopen met de leasingformule reeds werden afgerond.

Dit artikel delen?

RoboJob logo

Hoofdkantoor

RoboJob NV

Knotwilgenweg 19

2220 Heist-op-den-Berg

België

info@robojob.eu

+32 (0)15 25 72 74

BE0889 561 066

Technologiecentrum

RoboJob GmbH

Neuwiesen 3

74251 Lehrensteinsfeld

Duitsland

info@robojob.eu

+49 (0)7134 917 4339

DE319 559 293

RoboJob USA

An Alliance with Fusion OEM

6951 High Grove Boulevard

Burr Ridge, IL 60527

Verenigde Staten

info@robojob-usa.com

1.866.952.9020