News Detail Hero Image

RoboJob haalt prestigieuze Fanuc Award binnen

Awards

Events

Gepubliceerd op

15 jan 2018

RoboJob heeft de prestigieuze Application Award van FANUC binnengehaald.  Deze Award ontving RoboJob dankzij haar baanbrekend werk in de ontwikkeling van laagdrempelige standaardoplossingen voor de automatisering van CNC-machines.  Het is niet de eerste Award die RoboJob binnenhaalt, en wellicht ook niet de laatste.

Eind 2017 organiseerde Fanuc – wereldwijd marktleider in robotica – voor de tweede keer haar Award Ceremony in Japan. Fanuc reikt de Awards elke twee jaar uit, gelijktijdig met de wereldbeurs iREX, de International Robot Exhibition die ook in Japan plaatsvindt. Met deze Awards wil FANUC vooruitstrevende bedrijven in de kijker zetten, die op wereldvlak uitzonderlijke volumes hebben afgenomen bij Fanuc, en daarbij ook uitblinken in innovatie. Dit jaar mocht het Belgische RoboJob met de Application Award gaan lopen.

Dit is een enorme erkenning voor het hard werk wat heel ons team de afgelopen jaren verzet heeft,” vertelt een fiere CEO Helmut De Roovere. “Als marktleider in de automatisering van CNC-machines zetten we volop in op innovatie en productontwikkeling. Onze collega’s in het R&D team nemen hierin het voortouw, en deze Award is dan ook volledig hun verdienste.”

RoboJob mocht vorig jaar haar tienjarig bestaan vieren, en mag terugblikken op een mooi groeitraject. Het bedrijf telt ondertussen 35 werknemers en bijna 500 installaties in binnen- en buitenland. “Het doet enorm veel deugd om hiervoor erkenning te krijgen van een wereldspeler als FANUC, dat duizenden klanten telt over de ganse wereld. Dat een Belgische KMO uit Heist-op-den-Berg op dit internationale podium zulk een prestigieuze Award mag ontvangen, motiveert ons enkel maar om nog een tandje bij te steken en te blijven investeren in innovatie.”

RoboJob kon vorig jaar ook al de derde plaats in de wacht slepen bij de Trends Gazellen in de provincie Antwerpen, en ook dit jaar is het weer voor de Trends Gazellen genomineerd. Bovendien staat RoboJob over enkele weken opnieuw op het podium tijdens de Nacht van de KMO, waarbij het genomineerd werd als ‘Meest belovend exporterend bedrijf van het jaar 2017’. De vele nominaties en Awards tonen dat we als Belgisch bedrijf heel wat troeven in handen hebben om ons ook op internationaal vlak te tonen,” vindt De Roovere, “en dat er zich heel wat talent bevindt op de Belgische arbeidsmarkt. Ik kan dan ook alleen maar hopen dat deze jonge talenten hun weg vinden naar Heist-op-den-Berg, gezien we continu op zoek blijven naar gemotiveerde, technische collega’s.

Dit artikel delen?

RoboJob logo

Hoofdkantoor

RoboJob NV

Knotwilgenweg 19

2220 Heist-op-den-Berg

België

info@robojob.eu

+32 (0)15 25 72 74

BE0889 561 066

Technologiecentrum

RoboJob GmbH

Neuwiesen 3

74251 Lehrensteinsfeld

Duitsland

info@robojob.eu

+49 (0)7134 917 4339

DE319 559 293

RoboJob USA

An Alliance with Fusion OEM

6951 High Grove Boulevard

Burr Ridge, IL 60527

Verenigde Staten

info@robojob-usa.com

1.866.952.9020