RoboJob bereidt zich voor op de MTMS-beurs in Brussel

RoboJob bereidt zich voor op de MTMS-beurs in Brussel

Het jaar is nog maar net gestart, maar bij RoboJob is er geen tijd voor een adempauze.

Het jaar is nog maar net gestart, maar bij RoboJob is er geen tijd voor een adempauze. De Belgische marktleider in het automatisch beladen en ontladen van CNC-machines nam eind januari al deel aan de opendeurdagen bij Dormac in Nederland, en is nu al volop bezig met de voorbereidingen voor de MTMS-beurs in Brussel. Van 25 tot en met 27 maart 2015 neemt RoboJob voor de tweede maal deel aan de MTMS-beurs. Voor de tweede editie van de Materials Transformation and Machining Show verhuist de beursorganisatie naar Paleis 5, dat met haar 15.000m² meteen de grootste expositiehal is van Brussels Expo. Zo worden alle technologie- en toeleveranciers voor de transformatie van metaal, kunststoffen en composieten letterlijk samen onder één dak gebracht, en bouwt MTMS verder aan haar internationale uitstraling. U vindt RoboJob op Stand 10, vlak aan de hoofdingang.

MTMS, de ‘Materials Transformation and Machining Show’, is in haar sector de grootste beurs in België: meer dan 120 exposanten uit verschillende landen lokken er met hun laatste nieuwe ontwikkelingen bezoekers uit binnen- en buitenland naartoe. In een jaar zonder de Techni-Show is dit hét hoogtepunt voor de metaalbewerkende industrie. Bezoekers zien er de laatste technische hoogstandjes inzake machines, gereedschappen en dus ook automatisatie. 

Dit jaar belooft opnieuw erg druk te worden voor RoboJob. Er mag dan wel geen EMO-beurs plaatsvinden in Hannover, en ook geen Techni-Show of AMB. De Belgische specialist in CNC-automatisatie heeft al wel een pak andere evenementen genoteerd in haar agenda: MTMS, EMO in Milaan, en tal van opendeur- en demodagen bij machineleveranciers én partners in binnen- en buitenland. Maar MTMS staat met stip aangeduid. Het gaat immers om de belangrijkste beurs in thuisland België. En ook deze keer belooft RoboJob weer uit te pakken met enkele verrassende innovaties.

“Daar gaan we immers prat op”, legt mede-oprichter en –zaakvoerder Helmut De Roovere uit wanneer het over innovatie gaat: “Niet enkel omdat we ons productfolio verder willen aanvullen, maar in de eerste plaats omdat onze klanten er om vragen. Ondertussen hebben we al zoveel klanten in België, Nederland en andere West-Europese landen die dagdagelijks gebruik maken van onze producten. En we merken dat er na verloop van tijd ook bij hen ideeën ontstaan om de zaken nóg verder te optimaliseren. Op de AMB-beurs in Stuttgart hebben we in september al 3 innovaties voorgesteld, en ook nu willen we op de MTMS-beurs opnieuw verrassen”, licht De Roovere toe. “België is namelijk onze thuismarkt. Hier en in Nederland zitten onze klanten van het eerste uur. Stuk voor stuk bedrijven die een sprong in het onbekende genomen hebben. Innovators, die een berekend risico genomen hebben om hun bedrijf weer rendabel te maken. Die mensen geven we natuurlijk graag iets terug. Met verschillende van deze klanten hebben we intensief samengewerkt om nieuwe features te ontwikkelen, die het product nóg beter, flexibeler en gebruiksvriendelijker maken. En dus nog meer rendabel.”

RoboJob stelt haar innovaties voor van 25 tot 27 maart 2015 op Stand 10 van de MTMS-beurs in Brussel Expo. Zo zal de Belgische specialist in het automatisch beladen en ontladen van CNC-machines niet enkel haar standaardproducten voorstellen, maar dus ook verschillende innovaties. Op de RoboJob-stand kunt u terecht voor productinformatie, technische informatie en prijsaanvragen. 

Persoonlijk advies?