RoboJob bereidt zich voor op de AMB-beurs in Stuttgart

RoboJob bereidt zich voor op de AMB-beurs in Stuttgart

Voor sommigen onder ons is het nog volop genieten van een mooie zomer, maar voor RoboJob is er geen tijd om uit te rusten. Bij de Belgische specialist in het automatisch beladen en ontladen van CNC-machines bereidt men zich al voor op het najaar. Van 16 tot en met 20 september 2014 neemt RoboJob voor de tweede maal deel aan de AMB-beurs. Deze internationale beurs voor metaalbewerking wordt algemeen aanschouwd als de meest toonaangevende vakbeurs van het jaar, en staat in ’s werelds top 5 van beurzen in de metaalbewerkende industrie. U vindt RoboJob in Hal 7, op Stand 7A74. 

AMB, de 'Internationale Ausstellung für Metallbearbeitung', is de grootste beurs die dit jaar in Europa zal plaatsvinden: meer dan 1.300 exposanten uit bijna 30 landen lokken er met hun laatste nieuwe ontwikkelingen meer dan 90.000 bezoekers uit binnen- en buitenland naartoe. In een jaar zonder de EMO-beurs is dit hét hoogtepunt voor de metaalbewerkende industrie. Bezoekers zien er de laatste technische hoogstandjes inzake machines, gereedschappen en dus ook automatisatie.

Dit jaar pakte RoboJob ook voor het eerst uit met een eigen stand op de Techni-Show, en dat werd een daverend succes. Bezoekers konden er de nieuwe Mill-Assist Conveyor bekijken, en nog 3 andere standaardproducten: de Mill-Assist Essential, de Turn-Assist 180 én de Turn-Assist 250. De reacties waren enorm enthousiast, en dat liet zich ook merken in een aanzienlijke stijging van het aantal bestellingen. Ook voor de AMB belooft RoboJob weer enkele verrassende innovaties uit de doeken te doen.

Mede-oprichter en –zaakvoerder Helmut De Roovere legt uit waarom die innovatie zo belangrijk is: "Automatisatie voor kleine en middelgrote series is een relatief nieuw begrip. Op de Techni-Show kon je er natuurlijk niet omheen, en ondertussen is het voor de Belgische en Nederlandse bedrijven natuurlijk duidelijk geworden dat automatisatie ook mogelijk is voor kleine en middelgrote opdrachten, en bovendien ook voor kleine en middelgrote ondernemingen. Die boodschap willen we nu ook verder verspreiden in de rest van West-Europa." Dat RoboJob in thuisland België en ook Nederland is uitgegroeid tot marktleider opent wel wat deuren: "Ook op de EMO-beurs ontvingen we vorig jaar heel wat aanvragen en is de interesse aan het groeien. Maar als ambassadeur van de verspanende industrie zien wij het ook als onze taak om dit verder onder de aandacht te brengen. En dat doen we door continu onze producten nog beter op punt te stellen, dus ook met nieuwe features, én met nieuwe standaardproducten", licht De Roovere al een tipje van de sluier op. 

Welke die innovaties dan wel zullen zijn, kunt u zelf ontdekken. De AMB-beurs vindt plaats van 16 tot en met 20 september in de Messe Stuttgart, op een halve dag rijden van Brussel, Antwerpen of Eindhoven. Met het vliegtuig bent u er al op een goed uur.

RoboJob is dé specialist in het automatisch beladen en ontladen van CNC-machines. Op de RoboJob-stand kunt u terecht voor onze producten, technische informatie en prijsaanvragen.

Persoonlijk advies?