Ook Jörg Wappler toont RoboJob op Intec

Ook Jörg Wappler toont RoboJob op Intec

Het nieuwe beursjaar wordt bij RoboJob geopend in Leipzig, waar de Belgische marktleider in CNC-automatisering begin februari voor het eerst deelneemt aan de Intec-beurs.  Nu maakt RoboJob bekend dat ook haar partner Jörg Wappler Werkzeugmaschinen een RoboJob zal tonen op haar stand.

Na eerdere deelnames van RoboJob aan AMB, METAV en EMO wordt het de eerste keer dat het bedrijf naar Leipzig trekt.  Van 5 tot en met 8 februari zal het haar Turn-Assist 270 i tonen op een eigen beursstand.  Die Turn-Assist wordt echter niet de enige automatisering van RoboJob op de Intec-beurs.

“Ook Jörg Wappler Werkzeugmaschinen zal één van onze oplossingen tonen,” vertelt Detlef Scholz, de Verkoopsleider van RoboJob in Duitsland.  “Jörg Wappler is al langer een trouwe partner van RoboJob, en is daarnaast ook verdeler van Doosan CNC-machines. Ze hebben in 2018 flink uitgebreid met een nieuwe fabriekshal inclusief demoruimte en willen nu met RoboJob verder groeien,” aldus Scholz.  “Ook bij Jörg Wappler merkt men dat de verspaner in de oostelijke regio’s van Duitsland op zoek gaat naar almaar meer man-arme productiemethodes.  Samen hebben we dan ook besloten om een Mill-Assist Essential i op te stellen aan een Doosan DMP 500.”

De Mill-Assist Essential i maakt deel uit van de ‘Integrated’ reeks van RoboJob.  Daarbij wordt de volledige automatisering opgebouwd op één vast onderstel, wat het erg makkelijk maakt om de automatisering weg te nemen van de machine, of om ze te verplaatsen naar een andere machine. 

Intec vindt plaats in het Leipzig Exhibition Centre van 5 tot en met 8 februari 2019.  U vindt RoboJob terug in Hal 2 op Stand F58.  De stand van Jörg Wappler Werzeugmaschinen bevindt zich in de zelfde hal, op Stand G 46 / H 47.

Persoonlijk advies?