Hydrafeed stelt RoboJob voor bij Mazak UK

Hydrafeed stelt RoboJob voor bij Mazak UK

Na de sterke opmars van RoboJob in de Benelux, heeft de Belgische markleider in CNC-automatisering de laatste jaren ook hard getimmerd aan de internationale uitbreiding.  Met succes, want RoboJob telt ondertussen een 30-tal partners in West-Europa, Australië en Nieuw-Zeeland.  Hydrafeed is één van die partners, en zij stelden begin december RoboJob voor bij het hoofdkantoor van Mazak UK, tijdens het EMO Encore Event.  Ook op de MACH-beurs in Birmingham, die plaatsvindt van 11 tem 15 april 2016, zijn RoboJob en Hydrafeed van de partij.

RoboJob is al langer geen onbekende in de verspanende industrie.  Het bedrijf uit Heist-op-den-Berg (BE) is nog maar een vijftal jaar commercieel actief, maar slaagde er toch in om zich op die korte periode te kronen tot marktleider in de Benelux.  De afgelopen jaren werden ook de activiteiten in het buitenland verder uitgebouwd: zo beschikt RoboJob ondertussen over een dealernetwerk dat reikt van Noorwegen en Zweden tot in de Zwitserse Alpen.  En ook in Australië en Nieuw-Zeeland worden de standaardproducten van RoboJob verdeeld en geïnstalleerd.

In het Verenigd Koninkrijk heeft RoboJob sinds een goed jaar een samenwerking met Hydrafeed.  Dat bedrijf verdiende haar sporen met de verkoop en installatie van meer dan 7.000 barfeeders, en staat dan ook hoog aangeschreven aan de andere kant van het kanaal.  Het mocht dan ook geen verrassing heten dat Hydrafeed én RoboJob op de deelnemerslijst stonden van het EMO Encore Event van Mazak, dat plaatsvond van 8 tot 11 december 2015.  

RoboJob stelde er haar Turn-Assist 250 voor, die werd geïnstalleerd aan een Mazak QTN 250-II MS.  Niet enkel de bezoekers konden het topproduct van RoboJob smaken; ook MTD CNC, het grootste online marketing portal voor de CNC-markt in het Verenigd Koninkrijk, was onder de indruk. Zij maakten een mooie reportage over de Turn-Assist 250, en haalden Mark Hall – product manager bij Mazak – voor de camera.  Dries Eerdekens – Area Sales Manager bij RoboJob – lichtte de gebruiksvriendelijke software van de Turn-Assist toe.
Het resultaat is een krachtige reportage, die op het Youtube-kanaal van MTD CNC bekeken kan worden.

Op de MACH-beurs in Birmingham, die plaatsvindt van 11 tem 15 april 2016, zijn RoboJob en Hydrafeed opnieuw van de partij.  U vindt RoboJob op de stand van Hydrafeed, in Hal 5 op Stand 5228.  Daarnaast staat RoboJob ook op de stand van Mazak (Hal 5, Stand 5410) en op de stand van Citizen (Hal 5, Stand 5640).

Persoonlijk advies?