Germond opent de deuren voor RoboJob

Germond opent de deuren voor RoboJob

Met de AMB Messe is dit jaar de grootste beurs rond metaalbewerking in Europa achter de rug. 

Met de AMB Messe is dit jaar de grootste beurs rond metaalbewerking in Europa achter de rug. Maar voor RoboJob – de Belgische marktleider in de automatische belading en ontlading van CNC-machines – blijft de agenda goed gevuld. Na evenementen in Duitsland en Oostenrijk staat er nu weer een evenement in eigen land op het programma: op vrijdag, 21, zaterdag, 22 en zondag 23 november stelt Germond de deuren open.

Germond is een Belgische firma, gevestigd in het Westvlaamse Izegem, die zich heeft gespecialiseerd in CNC-machines en gereedschappen. Zo verdeelt het hoogkwalitatieve metaalbewerkingsmachines van gekende merken zoals Doosan Infracore Machine Tools, Dahlih, Amada en FAT, en gereedschappen van onder meer Kennametal, Mitutoyo en Stanley. Het bedrijf is al meer dan 25 jaar actief in België en geniet een uitstekende reputatie, mede dankzij de technische kennis en de klantgerichtheid van haar medewerkers.

Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 november opent Germond de deuren voor alle verspanende bedrijven in de regio. Na de eerste succesvolle verkoop en installatie van RoboJob producten aan Doosan machines, staat de samenwerking tussen Germond en RoboJob zodanig op punt dat de medewerkers van Germond de RoboJob-producten tot in de puntjes kennen. Niet alleen op vlak van verkoop, maar ook op vlak van integratie en installatie zijn de bedrijven op elkaar afgestemd. Daardoor kreeg RoboJob de eer te worden uitgenodigd om haar automatisatie-oplossingen voor te stellen. 

RoboJob is dan ook verheugd om te mogen deelnemen aan deze opendeurdagen, en zal er toe bijdragen dat er tijdens de opendeurdagen ook effectief verspaand wordt. Zo worden de gekende Turn-Assist 250en Mill-Assist Essential opgesteld aan een Doosan draai- en freesmachine. 

Mede-oprichter en –zaakvoerder Helmut De Roovere is erg tevreden dat RoboJob werd uitgenodigd om deel te nemen aan het event bij Germond: “Germond geniet uiteraard van een uitstekende reputatie. Niet enkel in West-Vlaanderen, maar in het ganse land. Het valt dan ook regelmatig voor dat we mekaar tegenkomen bij gemeenschappelijke klanten. Daarvoor wordt Germond vaak aangesproken voor de installatie van een nieuwe CNC-machine, en RoboJob voor de automatisatie ervan. Maar we hebben ook al verschillende bestaande machines van Doosan geautomatiseerd, en ook dan is het fijn dat je gewoon de telefoon kunt oppakken om één en ander met mekaar af te stemmen. Zo zie je maar hoe belangrijk het is om goede relaties te onderhouden met importeurs of fabrikanten van CNC-machines,” licht De Roovere toe. “We zijn Germond dan ook erg dankbaar dat ook RoboJob werd uitgenodigd om deel te nemen aan de opendeurdagen in Izegem en zijn ervan overtuigd dat we nog jaren goed gaan samenwerken”, besluit De Roovere.

Tijdens de opendeurdagen bij Germond zal men de Turn-Assist 250 kunnen bekijken, die wordt opgesteld aan een Doosan draaimachine. De Mill-Assist Essential wordt opgesteld aan een Doosan freesmachine. Gedurende beide dagen worden er live demonstraties gehouden aan beide machines. 

Inschrijven kan bij RoboJob via info@robojob.eu

Persoonlijk advies?