RoboJob in de media

RoboJob verschijnt regelmatig in de media, zowel in Belgische en Nederlandse vakbladen als in de lokale of internationale media.  Hier vindt u een overzicht van enkele van de meest recente publicaties uit binnen- en buitenland.

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws, onze evenementen en innovaties? Houd dan onze nieuwspagina in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De meest recente mediapublicaties over RoboJob

Ook deze artikels kunnen u interesseren.

 • RoboJob is klaar voor EMO Hannover

  RoboJob is klaar voor EMO Hannover
  Over een kleine 2 weken gaan de deuren van de EMO-beurs in Hannover weer open. RoboJob is er alvast helemaal klaar voor, en maakt nu ook bekend welke producten het allemaal zal tonen tijdens EMO..
 • Ook EMCO toont RoboJob op EMO Hannover

  Ook EMCO toont RoboJob op EMO Hannover
  De voorbereidingen voor EMO Hannover lopen volop, en de deelname van RoboJOb krijgt ook steeds meer vorm. Ook de nieuwe Oostenrijkse Dealer – EMCO GmbH – zal een automatisering van RoboJob tonen op haar stand.
 • RoboJob telt weer heel wat vacatures

  RoboJob telt weer heel wat vacatures
  RoboJob uit Heist-op-den-Berg (BE) telt weer heel wat open vacatures. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in de automatisering van CNC-machines, blijft flink groeien, en dat vertaalt zich opnieuw in verschillende open vacatures.
 • RoboJob meteen na EMO naar Metavak

  RoboJob meteen na EMO naar Metavak
  Vorige week nog maakte RoboJob bekend dat het ook dit jaar weer naar Hannover trekt voor een derde deelname aan EMO. Nu blijkt dat RoboJob van daaruit meteen verder trekt naar Gorinchem, voor een nieuwe deelname aan Metavak.

Wilt u meer weten?

We staan voor u klaar.

Persoonlijk advies?