Beurzen & Events

Welke beurzen en evenementen staan er op de planning?

 • Open House Volz

  Witten

  DE

  Open House Volz

  Dit najaar staat de Open House van onze dealer Volz Maschinenhandel op het programma.  Daar vertellen we u graag alles over onze oplossingen voor CNC-automatisering.

 • Open House Mazak

  Leuven

  BE

  Open House Mazak

  Dit najaar neemt RoboJob al voor de zevende (!) opeenvolgende keer deel aan de Open House van Mazak in Haasrode.  Dit jaar pakken we uit met een primeur: onze gloednieuwe TOWER.  Deze nieuwe 'alleskunner' werd nog maar pas gelanceerd op de EMO-beurs in Hannover.  Nu kunt u de TOWER ook bij Mazak in België bewonderen, waar deze imposante toren zal worden opgesteld aan een Mazak Integrex I300 72T.

  Laat deze unieke kans niet liggen, en registreer uw bezoek!

 • Tech Day Mager & Wedemeyer

  Bremen

  DE

  Tech Day Mager & Wedemeyer

  Naar jaarlijkse gewoonte organiseert onze partner Mager & Wedemeyer ook dit najaar haar Tech Day in haar vestiging in Bremen.  Registreer uw bezoek.

 • SEPEM

  Le Grand Quevilly

  FR

  SEPEM

  De jaarlijkse SEPEM-beurs vindt afwisselend plaats in Rouen en Douai.  Dit jaar is het weer de beurt aan Rouen, waar u onze oplossingen kunt bekijken op de stand van onze partner Degomme Boccard.

 • METAV

  Düsseldorf, Am Staad

  DE

  METAV

  Van 20 tot en met 24 februari vindt de METAV-beurs plaats in Düsseldorf (DE).  Voor RoboJob wordt het de eerste keer dat we aan deze beurs deelnemen.

 • Techni-Show

  Utrecht

  NL

  Techni-Show

  De Techni-Show is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux in onze sector. Techni-Show vindt plaats van 20 t/m 23 maart 2018. 

Het laatste nieuws in CNC-automatisering

Onze meest recente nieuwsberichten

De gezichten van RoboJob.

We staan voor u klaar.

Persoonlijk advies?