Beurzen & Events

Welke beurzen en evenementen staan er op de planning?

 • Discover 2019

  Florence, Kentucky

  US

  Discover 2019

  Van 5 tot en met 13 november 2019 nemen we voor het eerst deel aan het 'Discover 2019' evenement van Yamazaki Mazak USA.  Dit evenement vindt plaats in het Mazak National Technology Center in Florence, Kentucky (USA).  Daar tonen we u onze Turn-Assist Essential i en onze Mill-Assist Essential i met wenteleenheid.  Registreer uw bezoek.

 • Open House PEHA

  Weißenhorn

  DE

  Open House PEHA

  Op 20 november mag RoboJob weer deelnemen aan de Open House van PEHA in Duitsland.  Daar stellen we onze Turn-Assist 270i op aan een OKUMA LB 3000 MC 1000.  Registreer uw bezoek.

 • Open House Mazak Haasrode

  Leuven

  BE

  Open House Mazak Haasrode

  Dit najaar neemt RoboJob al voor de negende (!) opeenvolgende keer deel aan de Open House van Mazak in Haasrode.  Naar goede gewoonte tonen we ook dit jaar de nieuwste innovaties in CNC-automatisering.  Registreer uw bezoek.

 • Tech Days Mager & Wedemeyer

  Bremen

  DE

  Tech Days Mager & Wedemeyer

  Naar jaarlijkse gewoonte organiseert onze partner Mager & Wedemeyer ook dit najaar haar Tech Day in haar vestiging in Bremen.  Dit wordt een heel bijzondere editie, want dit jaar viert Mager & Wedemeyer ook haar 120-jarig jubileum!  Registreer uw bezoek.

 • Metal Madrid

  Madrid

  ES

  Metal Madrid

  Voor de allereerste keer nemen we dit jaar deel aan 'Metal Madrid'.  Deze beurs vindt plaats op 27 en 28 november 2019 in het 'Feria Madrid' en is de enige beurs die jaarlijks 600 exposanten en 10.000 bezoekers samenbrengt in Spanje.  U vindt RoboJob op de stand van onze partner, Intermaher.  Zorg dat ook u erbij bent, en registreer uw bezoek.

Het laatste nieuws in CNC-automatisering

Onze meest recente nieuwsberichten

De gezichten van RoboJob.

We staan voor u klaar.

Persoonlijk advies?