Beurzen & Events

Welke beurzen en evenementen staan er op de planning?

 • Automationstage Mazak Göppingen

  Göppingen

  DE

  Automationstage Mazak Göppingen

  Van 9 tot en met 12 juli 2019 nemen we deel aan de 'Automationstage' van Yamazaki Mazak Deutschland GmbH in Göppingen, vlak bij Stuttgart.  Daar tonen we u onze Tower, die er wordt opgesteld aan een Mazak Integrex i-200.  Registreer uw bezoek.

 • EMO Hannover

  Hannover

  DE

  EMO Hannover

  De EMO-beurs in Hannover is dé beurs voor de Europese maakindustrie.  Dit jaar vindt EMO weer plaats in Hannover, en dan mag RoboJob natuurlijk niet ontbreken!  We stellen u er de nieuwste innovaties voor in CNC-automatisering.  Registreer uw bezoek!

 • Metavak

  Gorinchem

  NL

  Metavak

  Van 8 tot en met 10 oktober 2019 vindt de 15de editie van METAVAK in Evenementenhal Gorinchem plaats. Dé vakbeurs voor de gehele metaalbranche.

Het laatste nieuws in CNC-automatisering

Onze meest recente nieuwsberichten

 • Ook EMCO toont RoboJob op EMO Hannover

  Ook EMCO toont RoboJob op EMO Hannover
  De voorbereidingen voor EMO Hannover lopen volop, en de deelname van RoboJOb krijgt ook steeds meer vorm. Ook de nieuwe Oostenrijkse Dealer – EMCO GmbH – zal een automatisering van RoboJob tonen op haar stand.
 • RoboJob telt weer heel wat vacatures

  RoboJob telt weer heel wat vacatures
  RoboJob uit Heist-op-den-Berg (BE) telt weer heel wat open vacatures. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in de automatisering van CNC-machines, blijft flink groeien, en dat vertaalt zich opnieuw in verschillende open vacatures.
 • RoboJob meteen na EMO naar Metavak

  RoboJob meteen na EMO naar Metavak
  Vorige week nog maakte RoboJob bekend dat het ook dit jaar weer naar Hannover trekt voor een derde deelname aan EMO. Nu blijkt dat RoboJob van daaruit meteen verder trekt naar Gorinchem, voor een nieuwe deelname aan Metavak.

De gezichten van RoboJob.

We staan voor u klaar.

Persoonlijk advies?