Beurzen & Events

Welke beurzen en evenementen staan er op de planning?

 • EMO Hannover

  Hannover

  DE

  EMO Hannover

  De EMO-beurs in Hannover is dé beurs voor de Europese maakindustrie.  Dit jaar vindt EMO weer plaats in Hannover, en dan mag RoboJob natuurlijk niet ontbreken!  We stellen u er de nieuwste innovaties voor in CNC-automatisering.  Registreer uw bezoek en ontvang uw gratis inkomkaart!

 • Metavak

  Gorinchem

  NL

  Metavak

  Van 8 tot en met 10 oktober 2019 vindt de 15de editie van METAVAK in Evenementenhal Gorinchem plaats. Dé vakbeurs voor de gehele metaalbranche.

 • Discover 2019

  Florence, Kentucky

  US

  Discover 2019

  Van 5 tot en met 13 november 2019 nemen we voor het eerst deel aan het 'Discover 2019' evenement van Yamazaki Mazak USA.  Dit evenement vindt plaats in het Mazak National Technology Center in Florence, Kentucky (USA).  Daar tonen we u onze Turn-Assist Essential i en onze Mill-Assist Essential i met wenteleenheid.  Registreer uw bezoek.

 • Tech Days Mager & Wedemeyer

  Bremen

  DE

  Tech Days Mager & Wedemeyer

  Naar jaarlijkse gewoonte organiseert onze partner Mager & Wedemeyer ook dit najaar haar Tech Day in haar vestiging in Bremen.  Dit wordt een heel bijzondere editie, want dit jaar viert Mager & Wedemeyer ook haar 120-jarig jubileum!  Registreer uw bezoek.

 • Metal Madrid

  Madrid

  ES

  Metal Madrid

  Voor de allereerste keer nemen we dit jaar deel aan 'Metal Madrid'.  Deze beurs vindt plaats op 27 en 28 november 2019 in het 'Feria Madrid' en is de enige beurs die jaarlijks 600 exposanten en 10.000 bezoekers samenbrengt in Spanje.  U vindt RoboJob op de stand van onze partner, Intermaher.  Zorg dat ook u erbij bent, en registreer uw bezoek.

Het laatste nieuws in CNC-automatisering

Onze meest recente nieuwsberichten

 • RoboJob is klaar voor EMO Hannover

  RoboJob is klaar voor EMO Hannover
  Over een kleine 2 weken gaan de deuren van de EMO-beurs in Hannover weer open. RoboJob is er alvast helemaal klaar voor, en maakt nu ook bekend welke producten het allemaal zal tonen tijdens EMO..
 • Ook EMCO toont RoboJob op EMO Hannover

  Ook EMCO toont RoboJob op EMO Hannover
  De voorbereidingen voor EMO Hannover lopen volop, en de deelname van RoboJOb krijgt ook steeds meer vorm. Ook de nieuwe Oostenrijkse Dealer – EMCO GmbH – zal een automatisering van RoboJob tonen op haar stand.

De gezichten van RoboJob.

We staan voor u klaar.

Persoonlijk advies?