Beurzen & Events

Welke beurzen en evenementen staan er op de planning?

 • SEPEM Rouen

  Le Grand Quevilly (Rouen)

  FR

  SEPEM Rouen

  De jaarlijkse SEPEM-beurs vindt afwisselend plaats in Rouen en Douai.  Dit jaar is het weer de beurt aan Rouen, waar u onze oplossingen kunt bekijken op de stand van onze partner Degomme Boccard.

 • SEPEM Grenoble

  Grenoble

  FR

  SEPEM Grenoble

  De SEPEM-beurs vindt naast Rouen en Douai ook plaats in Grenoble.  Op deze beurs kunt u onze oplossingen kunt bekijken op de stand van onze partner Degomme Boccard.  Registreer uw bezoek.

 • METAV

  Düsseldorf, Am Staad

  DE

  METAV

  Van 10 tot en met 13 maart 2020 vindt de METAV-beurs plaats in Düsseldorf (DE).  Voor RoboJob wordt het de tweede keer dat we aan deze beurs deelnemen.

 • Simodec

  La Roche-sur-Foron

  FR

  Simodec

  Na de twee SEPEM-beurzen wordt Simodec onze derde beurs in Frankrijk dit jaar.  Ook hier vindt u ons terug op de stand van onze partner, Degomme-Boccard.  Registreer uw bezoek.

 • TechniShow

  Utrecht

  NL

  TechniShow

  De TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux in onze sector. TechniShow vindt plaats van 17 tot en met 20 maart 2020. 

Het laatste nieuws in CNC-automatisering

Onze meest recente nieuwsberichten

 • RoboJob weer naar METAV

  RoboJob weer naar METAV
  Volgende week trekt het nieuwe beursjaar zich weer op gang voor RoboJob. Met deelnames aan SEPEM en RIST doet RoboJob eerst Frankrijk aan. Daarna volgt Duitsland, met een nieuwe deelname aan de METAV-beurs in Düsseldorf.

De gezichten van RoboJob.

We staan voor u klaar.

Persoonlijk advies?