Beurzen & Events

Welke beurzen en evenementen staan er op de planning?

 • MACH

  Birmingham

  GB

  MACH

  MACH is de Britse beurs die staat voor vooruitgang in de verwerkende industrie.  Deze beurs wordt georganiseerd door de Manufacturing Technologies Association (MTA), een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde brancheorganisatie die zich specifiek bezighoudt met engineering-gebaseerde productie.  Het is een tweejaarlijkse tentoonstelling die de beste innovaties en nieuwste ontwikkelingen uit de productietechnologiesectoren onder één dak samenbrengt.

  Onze Britse Partner - Hydrafeed - toont er u twee gloednieuwe producten in CNC-automatisering.

 • Open House GLM

  Höchstadt

  DE

  Open House GLM

  Naar goede gewoonte organiseert GLM ook dit voorjaar weer een Open House, waar onze Turn-Assist 250 zal worden opgesteld aan een Doosan Puma.

 • Open House Jörg Wappler Werkzeugmaschinen

  Coswig

  DE

  Open House Jörg Wappler Werkzeugmaschinen

  Naar goede gewoonte organiseert Jörg Wappler Werkzeugmaschinen ook dit voorjaar weer een Open House, waar onze Mill-Assist Essential live zal worden gedemonstreerd aan een Doosan freesmachine.

 • Workshop Mager & Wedemeyer

  Bremen

  DE

  Workshop Mager & Wedemeyer

  Mager und Wedemeyer Werkzeugmaschinen organiseert - ondertussen naar jaarlijkse gewoonte - een workshop rond 'Robot-automatisering'.  In deze workshop krijgt u een overzicht van het productaanbod van RoboJob en laten we u kennismaken met de productie van robotautomatisering voor kleine en middelgrote series.

  Schijf u tijdig in!

Het laatste nieuws in CNC-automatisering

Onze meest recente nieuwsberichten

De gezichten van RoboJob.

We staan voor u klaar.

Persoonlijk advies?