Beurzen & Events

Welke beurzen en evenementen staan er op de planning?

 • METAV

  Düsseldorf, Am Staad

  DE

  METAV

  Van 20 tot en met 24 februari vindt de METAV-beurs plaats in Düsseldorf (DE).  Voor RoboJob wordt het de eerste keer dat we aan deze beurs deelnemen.

 • Techni-Show

  Utrecht

  NL

  Techni-Show

  De Techni-Show is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux in onze sector. Techni-Show vindt plaats van 20 t/m 23 maart 2018. 

 • MACH

  Birmingham

  GB

  MACH

  MACH is de Britse beurs die staat voor vooruitgang in de verwerkende industrie.  Deze beurs wordt georganiseerd door de Manufacturing Technologies Association (MTA), een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde brancheorganisatie die zich specifiek bezighoudt met engineering-gebaseerde productie.  Het is een tweejaarlijkse tentoonstelling die de beste innovaties en nieuwste ontwikkelingen uit de productietechnologiesectoren onder één dak samenbrengt.

  Onze Britse Partner - Hydrafeed - toont er u twee gloednieuwe producten in CNC-automatisering.

Het laatste nieuws in CNC-automatisering

Onze meest recente nieuwsberichten

 • RoboJob haalt prestigieuze Fanuc Award binnen

  RoboJob haalt prestigieuze Fanuc Award binnen
  RoboJob heeft de prestigieuze Application Award van FANUC binnengehaald. Deze Award ontving RoboJob dankzij haar baanbrekend werk in de ontwikkeling van laagdrempelige standaardoplossingen voor de automatisering van CNC-machines.
 • RoboJob breekt opnieuw records

  RoboJob breekt opnieuw records
  2017 zal bij RoboJob de boeken ingaan als een zoveelste recordjaar. Met verkoop- én installatiecijfers die de pan uit swingen en ook 2 nieuwe producten bevestigt de Belgische marktleider in CNC-automatisering haar steile opmars.

De gezichten van RoboJob.

We staan voor u klaar.

Persoonlijk advies?