Beurzen & Events

Welke beurzen en evenementen staan er op de planning?

 • EMO Hannover

  Hannover

  DE

  EMO Hannover

  RoboJob neemt dit jaar voor de tweede keer deel aan de EMO-beurs in Hannover. U vindt ons in Hal 25, op locatie E 94.  We zullen u er hartelijk ontvangen en onze nieuwste innovaties voorstellen. 

   

 • MSV

  Brno

  CZ

  MSV

  De International Engineering Fair (MSV) is de belangrijkste industriële beurs in Centraal-Europa.  Dezejaarlijkse beurs telt meer dan 1.500 exposanten en 75.000 bezoekers uit 59 landen wereldwijd.  Meer dan een derde van de exposanten komt uit het buitenland. Alle negen van de belangrijkste specialistische sectoren van de ingenieursindustrie zijn zeer goed vertegenwoordigd.

 • Open House GLM

  Grefrath

  DE

  Open House GLM

  Naar goede gewoonte organiseert GLM ook dit najaar weer een Open House, waar onze Turn-Assist 250 zal worden opgesteld aan een Doosan Puma.

 • Open House Mills CNC

  Warwick

  UK

  Open House Mills CNC

  Ook bij Mills CNC in het Verenigd Koninkrijk neemt RoboJob weer deel aan de Open House.  U kunt er de Mill-Assist Essential ontdekken, die zal worden opgesteld aan een Doosan DNM 6700.

 • Metavak

  Gorinchem

  NL

  Metavak

  Op 31 oktober, 1 & 2 november 2017 vindt de 13e editie van METAVAK in Evenementenhal Gorinchem plaats. Dé vakbeurs voor de gehele metaalbranche.

 • Techni-Show

  Utrecht

  NL

  Techni-Show

  De Techni-Show is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux in onze sector. Techni-Show vindt plaats van 20 t/m 23 maart 2018. 

Het laatste nieuws in CNC-automatisering

Onze meest recente nieuwsberichten

De gezichten van RoboJob.

We staan voor u klaar.

Persoonlijk advies?

Persoonlijk advies?