Beurzen & Nieuws over CNC-automatisering

We houden u graag op de hoogte van alle regionale beurzen en evenementen waar u RoboJob kunt ontmoeten. En natuurlijk houden we ook geïnformeerd over alle nieuws inzake nieuwe ontwikkelingen, samenwerkingen en trends die belangrijk zijn voor u.

In uw zoektocht naar meer rendement, efficiëntie en flexibiliteit is het immers belangrijk om de vergelijking te maken, én om onze producten live aan het werk te zien.  Bekijk hier welke beurzen & evenementen er weldra op onze agenda staan.

Indumation 2015 MA E met wenteleenheid.JPG

Alle nieuws over onze evenementen, innovaties en partners

Het laatste nieuws in CNC-automatisering

 • Ook EMCO toont RoboJob op EMO Hannover

  Ook EMCO toont RoboJob op EMO Hannover
  De voorbereidingen voor EMO Hannover lopen volop, en de deelname van RoboJOb krijgt ook steeds meer vorm. Ook de nieuwe Oostenrijkse Dealer – EMCO GmbH – zal een automatisering van RoboJob tonen op haar stand.
 • RoboJob telt weer heel wat vacatures

  RoboJob telt weer heel wat vacatures
  RoboJob uit Heist-op-den-Berg (BE) telt weer heel wat open vacatures. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in de automatisering van CNC-machines, blijft flink groeien, en dat vertaalt zich opnieuw in verschillende open vacatures.
 • RoboJob meteen na EMO naar Metavak

  RoboJob meteen na EMO naar Metavak
  Vorige week nog maakte RoboJob bekend dat het ook dit jaar weer naar Hannover trekt voor een derde deelname aan EMO. Nu blijkt dat RoboJob van daaruit meteen verder trekt naar Gorinchem, voor een nieuwe deelname aan Metavak.

Leer onze producten kennen.

Het meest brede portfolio in CNC-automatisering.

Persoonlijk advies?