News Detail Hero Image

RoboJob zet het jaar feestelijk in

Events

Gepubliceerd op

16 jan 2018

Kerst en Nieuwjaar liggen al even achter ons, maar bij RoboJob kan er al opnieuw gefeest worden.  Vandaag wordt immers de nieuwe vestiging in Duitsland geopend.  Klanten en partners zijn talrijk aanwezig om mee te vieren in Lehrensteinsfeld, vlak bij Heilbronn.

Het nieuwe Technologiecentrum mag dan al wel enkele maanden operationeel zijn; vandaag worden de deuren ook officieel geopend. Naar Belgische traditie met een goed gevuld glas en lekker eten. Robots blijken niet het enige te zijn wat de Belgische automatiseringsspecialist importeert in Duitsland. “Als Belgen zijn we dan ook echte Bourgondiërs,” glundert Jelle De Roovere, zaakvoerder van RoboJob Deutschland GmbH. “Vandaag is een bijzondere dag voor ons, en dat vieren we dan ook graag met onze klanten en partners. Mét eten en een Belgisch biertje uiteraard. Het doet me enorm veel plezier dat we zoveel bekende gezichten mogen verwelkomen vanuit gans Duitsland, zelfs vanuit de Benelux, Zwitserland en Oostenrijk. Al deze mensen zijn naar hier gekomen om deze bijzondere gebeurtenis samen met ons te vieren. Fantastisch!”

De showroom van 650m² is goed gevuld vandaag. Niet enkel met de vele bezoekers, maar ook met verschillende RoboJob-systemen: een Turn-Assist 200 i, een Turn-Assist 270 i én een Mill-Assist Essential i. Maar niet enkel de ‘Integrated’ systemen trekken de aandacht. Ook de gloednieuwe Tower Advanced staat te pronken in de mooie demoruimte. Zelfs een Racks Large met een zware 165kg robot weet van geen ophouden. Het is een indrukwekkend zicht.

“En dat is natuurlijk ook de bedoeling,” vertelt De Roovere. “We willen hier niet enkel onze klanten verwelkomen, maar ook tonen wat we te bieden hebben. In de toekomst willen we op regelmatige basis evenementen organiseren, samen met onze partners. En natuurlijk wordt dit onze thuisbasis voor het Duitse Salesteam en onze Duitse Installateurs en Service Engineers. Er staat hier de komende jaren nog heel wat te gebeuren.”

Streamfield image

Het nieuwe Technologiecentrum is gevestigd in Lehrensteinsfeld, op een boogscheut van Heilbronn en vlak bij Stuttgart. Dit is één van de belangrijkste regio’s in de Duitse maakindustrie. Heilbronn is niet alleen de snelst groeiende regio in Duitsland, het biedt ook perfecte verbindingswegen naar alle windrichtingen. Behalve een showroom van 650m² beschikt het gebouw ook over 220 m² bureauruimte en vergaderzalen, en ook een Spare Part Center. RoboJob bouwt robotisering voor de maakindustrie. Het bedrijf werd in Heist-op-den-Berg (België) opgericht door Helmut De Roovere en Luc De Ceuster in 2007. Vandaag heeft RoboJob meer dan 60 mensen in dienst en is het in gans West-Europa actief. De vestiging in België blijft nog steeds actief.

Dit artikel delen?

RoboJob logo

Hoofdkantoor

RoboJob NV

Knotwilgenweg 19

2220 Heist-op-den-Berg

België

info@robojob.eu

+32 (0)15 25 72 74

BE0889 561 066

Technologiecentrum

RoboJob GmbH

Neuwiesen 3

74251 Lehrensteinsfeld

Duitsland

info@robojob.eu

+49 (0)7134 917 4339

DE319 559 293

RoboJob USA

An Alliance with Fusion OEM

6951 High Grove Boulevard

Burr Ridge, IL 60527

Verenigde Staten

info@robojob-usa.com

1.866.952.9020