News Detail Hero Image

RoboJob trekt met primeur naar Open House Mazak

Events

Gepubliceerd op

29 okt 2018

Al jaar en dag opent Mazak Benelux in het najaar de deuren van het ‘European Parts Center’ in Haasrode.  Al even traditiegetrouw wordt RoboJob er uitgenodigd om de laatste innovaties in CNC-automatisering voor te stellen.  Ook dit jaar pakt RoboJob weer uit met een primeur.

Vorig jaar toonde RoboJob de gloednieuwe Tower tijdens de Open House van Mazak in Haasrode. Nadat de Belgische marktleider in CNC-automatisering de Tower presenteerde op de EMO-beurs in Hannover, was het een primeur voor het Belgische publiek. “Dat wordt bijzonder geapprecieerd,” vertelt Area Sales Manager Bart Vercruysse, die de Verkoop in België voor zijn rekening neemt bij RoboJob. “Ik hoor regelmatig van onze klanten dat ze met alle plezier naar Haasrode komen, omdat ze weten dat er hier primeurs te bewonderen zijn. Met RoboJob dragen we daar graag ons steentje toe bij.”

Al voor de achtste opeenvolgende keer ondertussen: het bevestigt de goede relaties tussen de Japanse CNC-machinebouwer en de Belgische CNC-automatiseringsspecialist. “We doen er dan ook alles aan om onze vlotte samenwerking continu te verbeteren,” weet Vercruysse. “We werken al in heel wat landen samen, en voor de Belgische Mazak-vestiging zetten we natuurlijk ons beste beentje voor. We zijn dan ook enorm trots dat we daardoor al voor de achtste keer worden uitgenodigd om mee deel te nemen aan dit mooie event.”

Dat RoboJob dit jaar bij Mazak met een primeur uitpakt, mag erg letterlijk worden genomen. Voor de allereerste keer wordt een Turn-Assist 270 in de ‘Separated’ versie getoond. Daarbij worden de verschillende elementen van de automatisering los van mekaar opgebouwd. In tegenstelling tot de ‘Integrated’ modellen is deze automatisering niet verplaatsbaar, maar wel erg flexibel in de manier waarop ze kan worden opgesteld.

De Turn-Assist 270 s wordt bij Mazak opgesteld aan een Mazak Integrex J 200. “Deze machine heeft een apart gereedschapsmagazijn dat wat naar voren komt,” legt Vercruysse uit. “Met een Integrated model zou de automatisering voor dat magazijn komen te staan, maar met onze nieuwe Separated versie kunnen we ervoor zorgen dat het magazijn nog perfect toegankelijk blijft.”

Mazak opent de deuren van het EPC in Haasrode van 27 tot en met 29 november 2018, telkens van 14 tot 21u.

Dit artikel delen?

RoboJob logo

Hoofdkantoor

RoboJob NV

Knotwilgenweg 19

2220 Heist-op-den-Berg

België

info@robojob.eu

+32 (0)15 25 72 74

BE0889 561 066

Technologiecentrum

RoboJob GmbH

Neuwiesen 3

74251 Lehrensteinsfeld

Duitsland

info@robojob.eu

+49 (0)7134 917 4339

DE319 559 293

RoboJob USA

An Alliance with Fusion OEM

6951 High Grove Boulevard

Burr Ridge, IL 60527

Verenigde Staten

info@robojob-usa.com

1.866.952.9020