News Detail Hero Image

RoboJob mag terugblikken op meest succesvolle beurs ooit

Events

Resellers

Gepubliceerd op

26 sep 2018

Met honderden nieuwe contacten, nieuwe klanten én een nieuwe dealer mag RoboJob terugblikken op de meest succesvolle beursdeelname ooit.  Het bevestigt het indrukwekkende groeitraject dat de Belgische CNC-automatiseringsspecialist de afgelopen jaren heeft afgelegd.

Dat het al langer goed gaat met RoboJob, is natuurlijk al geweten. De verkooprecords worden al jaren na mekaar gebroken, nieuwe producten worden steeds sneller gelanceerd en ook beursdeelnames blijken keer op keer een succes. Het bedrijf uit Heist-op-den-Berg groeit als kool. “Maar onze deelname aan de AMB-beurs van afgelopen week, die steekt er toch wel met kop en schouders bovenuit,” vertelt Business Development Manager Jelle De Roovere. “We zijn niet enkel teruggekeerd met honderden nieuwe contacten, maar hebben verschillende systemen ter plekke verkocht én we mogen een nieuwe Dealer aankondigen,” aldus een fiere De Roovere.

De AMB-beurs die afgelopen week plaatsvond in Stuttgart staat al langer gekend als een topbeurs in de metaalverwerkende industrie. Elke editie blijft het aantal bezoekers groeien, en met de gloednieuwe Paul Horn hal wist de organisatie de beursoppervlakte aanzienlijk te vergroten. Ook RoboJob kon daarvan profiteren, met een beursstand die bijna drie keer zo groot was als bij de vorige deelname. Op die beursstand presenteerde de Belgische marktleider twee gloednieuwe producten, en dat werd duidelijk gesmaakt door de Duitse bezoekers.

Van onze Turn-Assist 270 i hebben we er meteen verschillende verkocht,” glundert De Roovere. “En ook onze nieuwe Mill-Assist Essential i en de Tower vielen goed in de smaak. Van onze Tower werden er weer enkele exemplaren verkocht, wat duidelijk maakt dat dit het juiste product is voor de toekomst.” De teller van verkochte Towers loopt daarmee al flink op: eind dit jaar zal RoboJob er al meer dan 10 hebben geïnstalleerd in binnen- en buitenland.

De verkoop van de ‘Integrated’ producten loopt ook als een trein. De twee primeurs die op de AMB werden voorgesteld maken deel uit van deze ‘Integrated’-reeks, waarbij RoboJob de volledige automatisering op één vast onderstel bouwt. Daardoor wordt het erg makkelijk om de automatisering weg te nemen van een CNC-machine, of zelfs te verplaatsen van de éne naar de andere CNC-machine.

De volgende beurs die op het programma staat wordt Bi-Mu in Milaan. Het wordt de eerste beursdeelname van RoboJob in Italië. RoboJob zal er haar Turn-Assist 200 i tonen op de stand van Doosan. Op AMB wist RoboJob immers een dealerovereenkomst af te sluiten met Overmach SpA, de Italiaanse vertegenwoordiger van Doosan in Italië. Bi-Mu vindt plaats in Milaan, van 9 tot en met 13 oktober 2018.

Om haar groeitraject te kunnen aanhouden, blijft RoboJob naarstig op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s. Zo staan er vandaag bijna 10 vacatures open bij het groeibedrijf uit Heist-op-den-Berg.

Dit artikel delen?

RoboJob logo

Hoofdkantoor

RoboJob NV

Knotwilgenweg 19

2220 Heist-op-den-Berg

België

info@robojob.eu

+32 (0)15 25 72 74

BE0889 561 066

Technologiecentrum

RoboJob GmbH

Neuwiesen 3

74251 Lehrensteinsfeld

Duitsland

info@robojob.eu

+49 (0)7134 917 4339

DE319 559 293

RoboJob USA

An Alliance with Fusion OEM

6951 High Grove Boulevard

Burr Ridge, IL 60527

Verenigde Staten

info@robojob-usa.com

1.866.952.9020